//Nyheder

IKEA: Nu kan du selv grille de svenske vegetar-hotdogs

Sidste år lancerede IKEA en vegetar-hotdog, som de mange kunder kunne spise på et besøg i varehuset. Det blev hurtigt en stor succes, og derfor har IKEA nu valgt at sælge de vegetariske pølser i det svenske madmarked blandt, en række andre svenske delikatesser. 

 

Når grillsæsonen starter, kan grillentusiasterne som noget nyt tilberede vegetar-hotdogs fra IKEA på egen grill. Allerede nu sælger IKEA de vegetariske pølser på frost i det svenske madmarked i varehusene landet over. Ingredienserne er blandt andet grønkål, linser, quinoa, og løg. Prisen for en pakke vegetar-hotdogpølser med 10 stk. vil være 35 kroner.. 

 

”Sidste år udfordrede vi os selv, og udviklede en lækker vegetar-hotdog som et plantebaseret alternativ til vores populære hotdogs. Vi var meget spændte på, hvordan vores kunder ville tage imod det. Men det var tydeligt, at det var et hit kun et par uger efter lanceringen. Det er derfor en naturlig fortsættelse, at vores kunder nu får mulighed for at købe de vegetariske pølser med hjem, og nyde dem, når grillsæsonen starter” fortæller Stuart Cowan, Food Manager hos IKEA Danmark.

De vegetariske pølser er en del af IKEA Foods strategi om at skabe mere bæredygtige og plantebaserede madvarer, som kræver færre ressourcer for at bespise det samme antal mennesker, og samtidig har en mindre miljøpåvirkning. IKEA mener, at sund og bæredygtig mad skal være lækker og overkommelig i pris, da det vil gøre det nemmere at træffe bedre valg i hverdagen.

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev