//Tjek Takeaway

Ild.Pizza i vild vækst: Åbner 8 nye pizzeriaer i forskellige byer

Det er ikke hos alle virksomheder, at COVID-19 har sat en stopper for vækst og udvidelser. Hos den aarhusianske pizzakæde står den på vækst med stort V. Kunderne er vilde med Ild.Pizza, og de vender gang på gang tilbage til det succesfulde pizzeria. Indenfor nærmeste fremtid vil folkene bag Ild.Pizza udvide med otte nye afdelinger. Med de planlagte nye steder så er kæden oppe på 14 pizzeriaer i alt. Det fortæller blot, at Ild.Pizza har ramt et hul i et marked, som de færreste havde set.

 

Foto: Morten Frøslev

 

Det skal give mening

Umiddelbart vil flere nok mene, det går hurtigt. Sandt nok, men ikke for hurtigt ifølge driftsdirektør og medejer, Younes Deaibes. Han fortæller, at væksten er under kontrol og følger den plan, som Ild.Pizza har lagt. Vi går aldrig videre med et nyt projekt, før vi er 100% sikre på, at alt i alle vores forretninger spiller max, fortæller driftsdirektøren og fortsætter, “Vi ved, hvor meget det betyder, at vi holder vores niveau, og det gør vi altid, og vi kan ganske enkelt ikke have fokus på udvidelser, hvis ikke vores bagland var i orden, og der var styr på tingene”. 

 

Younes Deaibes – Fotograf: Morten Frøslev

 

Åbner i følgende byer…

Tidspunktet for åbningerne er ikke endeligt fastlagt endnu. Men lokalerne er på plads, så det bliver inden for nærmeste fremtid. Younes Deaibes vil kun ud med, at det i oktober måned bliver Højbjerg og Åbyhøj, de åbner i. Her er listen over de byer, som Ild.Pizza åbner i:

 

Lystrup, Højbjerg, Herning, Silkeborg, Åbyhøj, Ebeltoft, Randers og Viborg. 

 

Med de nye åbninger, så bliver der i alt 14 Ild.Pizzeriaer. 

 

Læs mere om Ild.Pizza her:

 

Foto: Morten Frøslev

Tjek Takeaway Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev