//Madmarkeder

Italien rundt med Dall’ Italia: Ny italiener er åbnet i Aarhus C

Sprøde pizzaer og cremet pasta lavet af årstidens friske råvarer, og alt det bedste Italien har at byde på. Det er, hvad gæsterne kan glæde sig til hos den nyåbnede madbod på Aarhus Central Food Market, Dall’ Italia.

 

Dall’ Italia betyder ’Fra Italien’, og det er netop den gastronomiske nerve bag den nye bod: ”Det skal være autentisk – helt som at være der selv! Derfor bruger vi kun de allerbedste råvarer fra Italien,” fortæller Claus Broberg, der er en af folkene bag boden.

 

Smagfuld smuttur til Støvlelandet

”Vi laver ikke slaskede fastfood-pizzaer eller pasta med købesovs. Vi laver vores retter fra bunden med kvalitetsråvarer og masser af kærlighed til det klassiske italienske køkken. Derfor har vi brugt lang tid på at udvikle de bedste opskrifter, der giver pizzaen den sprødeste bund og den bedste smag,” fortæller Claus Broberg, der det sidste lange stykke tid har stået i køkkenet med en italiensk pizzabager for at opnå det perfekte resultat.

”En pizza kan være et af verdens bedste måltider, når det gøres godt. Vi er bange for, at folk helt har glemt, hvordan en rigtig pizza skal smage! Derfor vil vi gerne forkæle aarhusianerne med en god omgang ægte italiensk velsmag. Et besøg hos Dall’ Italia skal give gæsterne følelsen af en smagfuld smuttur til Støvlelandet”, fortæller Claus Broberg.

 

Italien rundt: Pizza fra forskellige regioner

På menukortet finder du klassiske pizza-favoritter som Margherita og Prosciutto, men kortet udforsker også Støvlelandets pizzalandskab: ”Vi har altid pizzaer, der repræsenterer nogle af Italiens regioner. Lige nu kan man blandt andet prøve en Piemonte med porcini, salsiccia og tartufo”, fortæller Claus Broberg.

Selvom Dall’Italia i høj grad har kastet deres kærlighed på pizzabagningen, er der også noget at komme efter for de pastaglade gæster: ”Vi er selv ret glade for vores cremede Carbonara, lavet efter ægte italienske traditioner med æggeblomme, røget italiensk svinekæbe, friskkværnet sort peber og en gavmild omgang parmigiano”, fortæller Claus Broberg.

Priserne på pizzaerne ligger fra 80-120 kroner, mens en pastaret serveres for 100 kroner. Udover pizza og pasta kan gæsterne glæde sig til at slutte måltidet af med den italienske dessertklassiker tiramisu og andre søde sager, samt et shot varm espresso i ægte italienerstil.

Dall’ Italia har åbent alle ugens dage fra kl. 11.30.

 

Læs  mere her:

 

 

 

Madmarkeder Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet