//Nyheder

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

 

Således er der god grund til at glæde sig til dette års udgave af Jul I Friheden, der var en stor succes i 2019 og vil være præcis lige så magisk, som man kunne ønske sig.

 

Blandt andet kan man spadsere igennem en 70 meter lang lystunnel med 50.000 LED lys, ligesom man kan opleve mere end 16 kilometer juleranker, der pryder parken. Friheden har også opsat mere end 3.000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle og vækker julestemningen hos store og små.

 

Foto: Malte Riis

 

Når lækkersulten melder sig kan man se frem til at besøge en hel bodeby med både klassiske julelækkerier og spændende julemad. Disse lækkerier kan nydes, mens man kigger på masser af gaveartikler og juleting, som også kan findes i de hyggelige nybyggede boder.

 

Lad kærligheden sprede sig under kærlighedstræet

Tivoli Frihedens kærlighedstræ er otte meter højt, og havenisserne har pyntet det med masser af julekugler i flotte, forskellige farver. Desuden er træet interaktivt og særligt tiltænkt par, der gerne vil have en magisk juleoplevelse: Når begge plader under træet berøres samtidig, vil magien i kærlighedstræet nemlig automatisk blive tændt.

 

Foto: Malte Riis

 

Ud over de mange juleboder, vil det være muligt at se det hele fra oven fra toppen af Pariserhjulet, og næsten alle parkens forlystelser vil være åbne – dog ikke Cobra, Brand Alarm eller Sky-Tower.

 

Sidstnævnte bliver omdannet til Danmarks måske største juletræ på 65 meters højde klædt i intet mindre end 2,1 kilometer lyskæder. Under Sky-Tower vil det være muligt at stå på skøjter og kigge op på stjernehimlen af julelys.

 

Underholdning for alle

Pjerrot dukker også op i parken og vil være i rigtigt julehumør med et særligt show, som er tilpasset julen – og i denne forbindelse har Pjerrot også fundet sit nye jule-outfit frem.

 

Foto: Malte Riis

 

Desuden kan man opleve Frihedens eget band af julebjørne, der giver prøver på en klassisk julesang, som de har øvet sig på hele sommeren – og selvom den måske ikke sidder helt i skabet endnu, så øver de bare videre.

 

Læs mere om Jul I Friheden her:

 

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev