Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jul på Aarhus Central Food Market: Konfektværksted og smagen af jul

Af anders@sommersangdigital.dk

Madmarkedet på Skt. Knuds Torv ved Strøget emmer af julestemning i december. Her kan aarhusianerne prøve kræfter med kreative konfektworkshops, tage en pause fra juleshoppingen og spise sig mætte i juleretter.

 

”Vi elsker duften af gran og gløgg her på madmarkedet, og vi glæder os til at byde aarhusianerne velkomne til julehygge, juleworkshops, julemad og et velfortjent hvil fra juleshoppingen”, fortæller Aase Veronika Skov, direktør for Aarhus Central Food Market. Der er endda sørget for en opgradering på hyggen og komforten for trætte juleshoppingkroppe:

”Det er vigtigt for os at skabe hygge på markedet. Derfor har vi opgraderet indretningen med nye borde, der giver mere plads til private rum samt bænke med ryglæn, så du rigtig kan læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder en klassisk sildemad eller en cremet risalamande”, fortæller Aase Veronika Skov. Udover særlige julemenuer, ny indretning og julepynt i massevis, kan gæsterne også glæde sig til kreative konfektworkshops.

 

Inviterer til konfektværksted

Søndag d. 1. december og lørdag d. 14. december inviterer Aarhus Central Food Market indenfor til to kreative konfektworkshops for hele familien. Søndag d. 1. december kan man prøve kræfter med de klassiske juletræstammer med marcipan og nougat, og lørdag d. 14. december kan man lære at lave flotte marcipanfigurer. Workshopsene afholdes i samarbejde med Kathrine Andersen Chokolade og koster 199 kr. pr. person.

 

Andeconfit, smørrebrød og sprøde svær

Confiteret andeburger, julesmørrebrød med marineret sild og bygotto med sprøde flæskesvær er blot nogle af de ting madboderne disker op med i december. Af særlige juleretter kan fremhæves:

  • Bygotto med grønkålskompot, frisk kålsalat, stegt gris og sprøde flæskesvær fra Ske & Skål til 89 kr.
  • Julesmørrebrød med marineret sild, karrysalat og æg fra Smør-å-brød til 59 kr.
  • Sprøde churros a la L’Cobert de CANblau med vaniljeis og chokolade.
  • Økologisk grønkålssalat med spinat, bagte rødbeder, linser, ristede solsikkekerner, græsk feta og marokkansk dressing fra Green Neighbour til 88 kr.
  • Gourmetburger med sousvide andeconfit, sprød salat og smeltet ost i blød briochebolle fra Hungry Dane til 79 kr.
  • Risalamande med kirsebærsauce og sprøde mandler fra Ske & Skål til 49 kr.
  • Jule-Gin & Tonic med ’Njord Merry Cherry’ fra Fruity Foodie til 99 kr.
  • Hvid eller rød gløgg med brunkage fra Foodie-bar til 60 kr.
  • Julesmoothie med rødkål, appelsin, banan og kanel fra Fruity Foodie til 50 kr.

Læs mere på

 

 

Del artikel

Andre læser også