//Takeaway

Populær Mejlgade-bistro har mistet tålmodigheden med udbringning

Der er ændringer på vej i den nye, lille bistro, som er ved at finde formen – og som har tabt tålmodigheden med cykelbude.

 

Det populære, lille middelhavs-spisested Just Bistro i Mejlgade siger farvel til take-away – eller rettere: Mad bragt til døren.

 

Konceptet, hvor man bestiller online og får leveret af tjenester som Just Eat eller Wolt, tager for lang tid fra bestilling til levering i Højbjerg eller Tilst. Maden bliver kold, skuffede kunder skriver negative anmeldelser på nettet, leveringen er alt for dyr, og det hele går samtidig ud over oplevelsen for gæsterne i selve bistroen.

 

Derfor ryger take-away nu ud af sortimentet på Just Bistro, der åbnede i december og nu oplever stor interesse trods den lidt skjulte placering i en baggård i Mejlgade. ”Det er simpelthen for besværligt, og jeg risikerer bistroens gode navn, hver gang et cykelbud er forsinket eller ikke kan finde vej,” siger den daglige leder og chefkok, Josef Marcus.

”Jeg vil hellere koncentrere mig om, at gæsterne i min bistro får en god betjening, god mad og en god oplevelse.”

 

Helt slut med mad ud af huset er det dog ikke: ”Jeg vil gerne lave et godt måltid, som man kan tage med hjem. Men jeg tilbereder det først, når kunden står i bistroen. Ingen skal spise kold mad herfra,” siger Josef Marcus, der også stadig modtager større, samlede bestillinger ud af huset til festlige sammenkomster.

Andre, mindre justeringer er på vej i den lille bistro, hvor chefkokken selv bager sit brød og laver mad med hjertet – fra bunden.

 

”Hvis gæster siger: ‘Vi skal være i biografen om en time´, foreslår jeg dem at finde noget hurtigere og komme her en anden aften. Man skal ikke stresse over god mad og et godt glas vin. Og man skal slet ikke skynde sig igennem en stor tapasanretning.”

Til daglig serverer Just Bistro bl.a. grillet lam, helstegte kyllinger, langtidsstegt roast, dampede muslinger og bøf bearnaise af ribeye samt et væld af middelhavsspecialiteter, bl.a. hummus, tzatziki, bagte auberginer og frisk salat. Alt laves fra bunden. Snart følger en særlig weekend-brunch med scrambled eggs og en hel vifte af toppings og tilbehør.

Fremover tilbyder bistroen også en skiftende weekend-menu fredag og lørdag med tre retter for 169 kroner – sammensat efter chefkokkens hoved og hjerte.

 

Just Bistro

Mejlgade 46 B
8000 Aarhus C
Telefon:  53 57 11 78
facebook.com/justbistroaarhus

 

 

Takeaway Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet