Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klidmosteren og de 100 besøg på Memphis Roadhouse

Af anders@sommersangdigital.dk

Hvad pokker får en kvinde til at besøge den samme restaurant 100 gange på to et halvt år? Det er et godt spørgsmål, som vi er mange, som gerne vil have svar på. Det får du her, om end så ikke et endegyldigt svar, men noget der ligner. Klidmosteren med det borgerlige navn, Malou Rotvel Pagh, er kvinden bag rekorden. Hun driver den meget velbesøgte blog, Klidmoster.dk, hvor hun blogger om stort set alt, som kan spises og drikkes. Memphis Roadhouse, som ligger ved åen i Aarhus, slår sig op på at servere ægte amerikansk soul food fra sydstaterne, hvor ejeren, Chris Lombardi, kommer fra. Han er vokset op med maden og de retter, som står på menukortet. Derfor lavede han for små tre år siden Memphis Roadhouse, som skulle være ægte og autentisk. Ikke noget med at lave retterne om. Nej, kun de originale sydstatsopskrifter måtte bruges.

 

Reception for stamkunder

Nu er det jo ikke hver dag, en restaurant kan fortælle, at man har haft den samme gæst på besøg 100 gange. Så derfor valgte ejeren af Memphis Roadhouse, Chris Lombardi, at holde en reception for Klidmoster og nogle af hendes venner. En gestus som blot fortæller, at restauratøren er mere end almindelig glad for stamgæsten. Snart 50 gæster var mødt op til receptionen, hvor der både var taler, smagsprøver, drinks, øl og andet godt. Verdens bedste hot wings Ifølge dagens moster, Klidmosteren, laver Memphis Roadhouse de bedste hot wings, hun nogensinde har smagt. Det er ikke noget, vi skal diskutere, det fornemmer jeg tydeligt. Hemmeligheden bag maden er røgen, mener hun. Memphis Roadhouse har deres egen speciallavet røgovn, som langtidsryger stort set alt deres kød over alle mulige forskellige typer træspåner. En del af dem er importeret fra USA for at få den helt rigtige røgsmag. Det gør, at de slår alt andet, som jeg har smagt i Danmark, fortæller Malou Rotvel Pagh. Hun fortsætter med et stolt smil på læben: ”Jeg har spist hot wings 44 ud af de 100 besøg, jeg har haft på Memphis Roadhouse, hvilket fortæller noget om min afhængighed af disse vinger”. Mine yndlingsretter er ellers ribs, dernæst hotwings og på tredjepladsen kommer brisket. På dessertsiden står den lige mellem cheesecaken og Oreo Chocolate Peanut Butter Pie, fortæller Malou Rotvel Pagh.

Klidmoster og Chris Lombardi

Kærlighed og no bullshit cooking

Jeg synes, at Memphis Roadhouse er gode til det, de laver, måske fordi det er et kærlighedsprojekt med en ægte sydstatsamerikaner bag. Det er ikke tilpasset danskernes, til tider, svage smagsløg, men er autentisk amerikansk hele vejen igennem. Det er ikke no bullshit cooking. Respekten for råvarerne skinner igennem, og der gåes ikke på kompromis med smagen, fortæller en begejstret Malou Rotvel Pagh. Selv efter 100 besøg virker hun på ingen måde træt af maden. Tankevækkende, måske, men nu skal det også siges, at der er mange forskellige retter på menukortet. Så der er mulighed for at variere kosten, en smule, hvis der skulle være behov for det, men ikke meget. De fleste ville nok vælge at bruge deres penge på forskellige restauranter, frem for den samme. Klidmoster har ikke noget imod at gå mod strømmen og vælge anderledes, respekt for det.

 

Grunden til de 100 besøg?

Ja, den får jeg ikke direkte, men mellem linjerne har jeg forstået, at både Chris Lombardi og Malou Rotvel Pagh er glade for hinandens selskab, men også deres smagsløg har de samme præferencer. Maden, er de enige om, er i særklasse, når vi taler amerikansk mad. Når det kommer til drikkevarer, er de også ens. Blandt andet har Memphis Roadhouse også nogle af Klidmosterens favoritdrinks, blandt andet, Pickleback shots (bourbon og syltelage), Kardasian Ho og Yellow Dog beer. Ud over mad og drikke, så kommer Klidmosteren også ind på, at hun elsker betjeningen, som, hun mener, er høflig, afslappet og helt nede på jorden.

Skrevet af Jan L. Pedersen

 

 

Memphis Roadhouse

Christiansgade 32

8000 Aarhus C

Bordbestilling på telefon: 87 30 04 00

Link til hjemmeside

 

Diplom og gave fra Memphis Roadhouse Fuldt hus på Memphis Roadhouse Klidmoster og Chris Lombardi foran Memphis Roadhouse

Del artikel

Andre læser også