Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rotisserie-kyllinger: Kylling og Co. åbner første butik i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk
Jeanet Pedersen står bag Kylling og Co. butikken i Højbjerg. Foto Kylling og Co.
Jeanet Pedersen står bag Kylling og Co. butikken i Højbjerg. Foto Kylling og Co.

20. maj åbner dørene for nyt fastfood spisested

 

20. maj kommer der liv i den tidligere slagterbutik på Kridthøj Torvet – Kridthøjvej 6. Kylling og Co. rykker nemlig ind med et koncept, de kører med succes i 14 andre byer. Højbjerg bliver den første i Aarhus. Kvinden bag butikken er 46-årige Jeanet Pedersen.

 

“Jeg glæder mig til at åbne. Jeg synes, det er sådan et utrolig hyggeligt kvarter, og jeg tror, at vi bliver en god kombination med de andre butikker på torvet,” siger Jeanet Pedersen.

 

Kylling og Co. tilbyder hver dag fra klokken 11 til 22 en stor salatbar, sandwich, spareribs og kylling med forskelligt tilbehør. Et sundt alternativ til traditionel fastfood. Salatbaren ændrer sig fra dag til dag.

 

“Vores koncept er, at det ikke er de samme ting der, kører i salatbaren. Vi har stor udskiftning. Og vi laver alt fra bunden. Vi hakker selv, vi laver selv coleslaw, vi laver selv tzatziki, vi laver selv flødekartofler, og vi langtidssteger vores kyllinger,” fortæller Jeanet Pedersen.

 

Fritgående høns bliver møre

Kyllingerne har i levende live været fritgående. Og de bliver ikke friturestegt. De bliver stegt i ovne, hvor de roterer på spyd og tilsættes en krydderiblanding.

 

“De smager virkelig godt, og vores kyllinger er møre,” lover Jeanet Pedersen. Man kan både vælge at tage sin sandwich og salat med hjem, men der bliver også mulighed for at spise maden på stedet.

 

Rotisserie-kyllinger: Kylling og Co. åbner første butik i Aarhus
Jeanet Pedersen står bag Kylling og Co. butikken i Højbjerg. Foto Kylling og Co.

Åbningsdagen er mandag den 20. maj, og det hele skal nok blive klart forsikrer franchisetageren. Hun kommer selv fra Bording, har tidligere arbejdet i Kylling og Co. i Herning. Da muligheden kom for at blive franchisetager i Højbjerg, var hun ikke i tvivl om, at det ville hun. Hun kommer ikke til at være helt alene. Hun har været ude og ansætte lokale piger.

 

“Jeg har ansat 12 søde piger, som skal hjælpe. Vi har jo åbent hver dag hele året, minus tre dage til jul. Vi møder ind klokken 8 for at gøre maden klar og har og har først fri om aftenen, når vi har gjort rent,” fortæller Jeanet Pedersen.

 

Kylling og Co. åbnede sin første butik i 2009 i Holstebro.

 

Del artikel

Andre læser også