//Kaffebarer, Nyheder

Far og søn i nyt eventyr sammen: Fra restauratører i Jægergårdsgade til kaffeproducenter i Lading

Det er snart tre år siden, at den dengang 57-årige restauratør Zouhair Lajmi for sidste gang drejede nøglen til Restaurant Lajmi efter 28 år i Jægergårdsgade. Den sidste årrække drev han restauranten med sin søn Sofian Lajmi, som han lærte op i branchen, inden han tog beslutningen om at lukke helt.

 

Nu er rollerne byttet rundt. For med en fortid som salgschef i kaffebranchen, er det nu 32-årige Sofian Lajmi, der lærer sin far op i makkerparrets nye virksomhed Lajmi Coffe Roasters. På en gård i Lading ved Sabro har de på 350 kvadratmeter indrettet deres spritnye kafferisteri med tilhørende butik.

Zouhar Lajmi drev i 28 år restaurant i Jægergårdsgade. Først med navnet Restaurant Victoria, senere restaurant Lajmi. Foto: Tilted Cow Studio/Jamal Christensen

 

Det er lidt sjovt, fordi det dengang var mig, der trådte ind og hjalp med hans hjertebarn, og nu er det omvendt, siger Sofian Lajmi.

 

Eksklusive bønner

Sofian Lajmi fortæller, at produkterne fra risteriet er af høj kvalitet, og at risteriet satser på et samarbejde med nøje udvalgte restauranter, cafeer og hoteller.

Det er ”hig end”-kaffe, men som man kan købe for rimelige penge. Vi udvælger bønnerne med omhu og forsøger at købe direkte hos producenterne, så de også får en god handel ud af det. Her på gården i Lading kan private så købe vores varer i butikken, ligesom de kan bestille dem på vores webshop. Vi tilbyder også for eksempel ristekurser og kaffekurser herude, siger han. 

Sofian Lajmi har en fortid som salgschef hos Pascucci Kaffe i Aarhus. Nu prøver han kræfter med sit eget kafferisteri. Foto: Tilted Cow Studio/Jamal Christensen

 

Lajmi Coffee Roasters kan foreløbig producere op til 700 kilo kaffe om dagen i de nye lokaler. Læs mere på Lajmi.dk.

Som kafferister har Lajmi Coffe Roasters ansat Kasper Helbo. Foto: Tilted Cow Studio/Jamal Christensen

 

 

Kaffebarer Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev