M.P. Bruuns Gade: Spisesalon inviterer til Mortensaften
Spisesalonen gentager succesen og inviterer igen i år aarhusianerne indenfor til Mortensaften i M.P. Bruuns Gade. Det sker søndag den 10. november, og på menuen er naturligvis and.
”Gæsterne kan glæde sig til at smage en klassisk Mortensaften-menu krydret med spisesalonens moderne tilgang. Vi har naturligvis rosastegt andebryst på menuen, som serveres med en sprød krokette af andelår, sæsonens kål og rødder, aromatisk andesauce og bagt kartoffelmos.
Forretten er gravad laks og desserten byder på vores hjemmelavede risalamande, som var et kæmpe hit blandt gæsterne sidste år!”, fortæller Oliver Bendi, køkkenchef på Spisesalon.
En hyggelig tradition
”Mortensaften er en rigtig hyggelig tradition og en oplagt mulighed for at tage forskud på dejlig julemad, som and og risalamande. Og hvorfor ikke holde Mortensaften ude, så du slipper for andefedt i hele køkkenet? Så du skal bare læne dig tilbage og nyde aftenen sammen med din familie eller dine venner”, siger Oliver Bendi.
Spisesalonens mortensaften-menu består af tre retter og koster 425 kroner.