Takeaway

Velkommen til takeaway i Aarhus og omegn. Takeaway eller mad ud af huset i Aarhus er i hastig fremskridt. Markedet har aldrig været større. Flere og flere sætter pris på udbringning af mad. Gerne lige til døren. Det har gjort, at der er kommet flere restauranter i Aarhus, som satser på takeaway. Du kan helt sikkert finde de bedste take away restauranter i Aarhus og omegn på Aarhus Update. I oversigten Takeaway Aarhus har vi de bedste takeaway steder med i vores oversigt.

 

Takeaway i Aarhus er et hit

Det er en kendt sag, at nogle restauranter er bedre til at lave takeaway end andre. I vores liste over takeaway restauranter i Aarhus kan du se et bredt udvalg. Der er ingen tvivl om, at man let finder ud af, hvilke spisesteder eller restauranter der er gode til takeaway. En ting er maden. Den er restauranternes ansvar. Men indpakningen, opbevaringen uden transport, samt leveringstiden er vigtige forhold, man skal være opmærksom på ved take away. Undgå at få en varm pizza leveret en kold vinterdag med en scooter. Den er med stor sikkerhed ikke varm og sprød, når den bliver leveret.

 

Udbringning af mad i Aarhus er relativ billigt

Men. Ja, der er et stort men, og det er, at prisen for at få bragt sin mad til døren ikke er dyrt. Tværtimod er prisen ofte sympatisk. Især når man ved, hvor meget tid det tager at hente sin takeaway selv. Århus er ikke let at komme rundt i, og hvis en udbringning af takeaway i Aarhus C koster 49 kroner, så mener vi på Aarhus Update, at det er alle pengene værd. Nogle gange afhænger prisen af, hvor meget takeaway du bestiller – og hvor henne. Takeaway i Risskov, leveret fra en restaurant i Risskov, er ikke så dyrt, som hvis du for eksempel skal have takeaway leveret i Tilst, og maden kommer fra Aarhus C.

Her kan har du en samlet oversigt over de spisesteder/restauranter som laver take away. Vi har over 200 restauranter og spisesteder med i vores takeaway oversigt.

Se dem her:

En komplet oversigt over takeaway

Aarhus Update har lavet en oversigt over, hvad du finder af god takeaway i Århus og omegn. Området omkring Aarhus er stort, og der er bedre trafikale forhold, end vi ser i Aarhus C. Det gør, at leveringen af take away ofte er mere præcis, da dem som leverer maden, eksempelvis Just Eat, bedre kan beregne køretiden. Det er ikke helt uvæsentligt. Vi har nogle gange været ude for, at vores mad er kommet flere timer for sent. Dog er det, når restauranterne selv har stået for leveringen. Hvis du er til gourmet takeaway i Aarhus, Risskov, Åbyhøj, Viby, Højbjerg, Hasle og Tilst er det en god ide at bestille i god tid.

       

Bestil takeaway på Aarhus Update

Vi har bestillingsknapper i vores oversigt. Det gør, at du let kan bestille din takeaway. Du kan også ringe til restauranterne og bestille maden direkte. Dog skal du være opmærksom på, at rigtig mange restauranter ikke leverer din mad. Du skal selv hente den, med de udfordringer trafikken i Aarhus kan give.  
   

Anmeldelser af takeaway

Vi anmelder mad, restauranter og selvfølgelig også takeaway i Aarhus og store dele af Østjylland. Det er primært maden, det handler om, men også temperaturen ved ankomst, emballagen og om det hele er med. Leveringstidspunktet skriver vi også om. Kom vores takeaway til tiden, eller hvor meget var det forsinket. Ringede dem, som leverede maden til os, og sagde, de var forsinket, eller fik vi intet at vide. Bruger de sms til at informere os om, når maden er på vej og om det præcise leveringstidspunkt? Jo mere præcis levering af take away, jo mere troværdig. Hvis temperaturen på maden og indpakningen er god, så tegner det godt for den pågældende restaurant.  
 

Tilmeld nyhedsbrev