Café Casablanca

 

Café Casablanca er en institution i Aarhus. Sådan har det været i mange år. Det kan godt ske, at man skifter partner, en eller flere gange gennem livet. Men stamcafé skifter man ikke bare – den følger en gennem hele livet. Sådan er der mange, der har det med den legendariske Café Casablanca i Aarhus. Indretningen er smuk. Den er som den altid har været. En af landets første caféer af sin art. Uspoleret og i en stil, som aldrig går af mode. Tidløs i en sjældent set grad.

 

Et helt særligt dna

Café, restaurant og senere på dagen bar. Casablanca er lidt af det hele. Her kan du få mad, som matcher byens bedste restauranter, men du kan også få dig en caféburger. Morgenmad er der hver dag. Den er eftertragtet. Det samme er frokosten. Ja, der er gang i Casablanca hele dagen, og nogle gange også det meste af natten. Udeservering i solen er der ikke så meget af i Aarhus. Et af de steder, som gør meget ud af udeservering, er Casablanca. De hyggelige brostensbelagte gader i Latinerkvarteret skaber minder om Paris. Du får ikke hyggeligere udeservering i Aarhus, end den du ser på Casablanca. Det skal opleves og ikke skrives om.

 

Møder og konferencer på Casablanca

I dag har Casablanca udvidet med nabobygningen, hvilket gør, at stedet er  oplagt til møder, selskaber og mindre konferencer. Her er lokaler i forskellige størrelser, og fleksibiliteten er stor, hvilket gør lokalerne til nogle af de bedste mødelokaler i Aarhus Centrum – eller midtby, som det hedder på de her kanter. Casablanca ligger over for Aarhus Domkirke, et stenkast fra strøget. Det gør, du har byens puls tæt på. Du sidder faktisk midt i hjertet af Aarhus. Men alligevel er der ro på Casablanca. Der er ikke så befærdet her, hvilket kun er en fordel.

 

Tilmeld nyhedsbrev