Café Faust

Café Faust er navnet på en hyggelig café og restaurant beliggende ved åen i Aarhus. Caféen har efterhånden ligget der nogle år og er et velanset sted at komme. Her er pladser ude og inde. Varmekanoner og parasoller sørger for, at det er muligt at sidde ude året rundt. Faust ligger på solsiden, hvilket gør der er sol en stor del af dagen på deres terrasse.

 

Maden

Café Faust hører til i den traditionelle kategori af caféer. Her serveres brunch, sandwich, burgere, salater, pasta og lette, lune retter. Der, hvor caféen skiller sig ud i forhold til andre caféer, er om aftenen. Her ændrer maden karakter, og caféen bliver mere restaurantagtig. En tre retters menu er nu på kortet. 299 kroner er prisen. Der kan købes vin-, øl- eller cocktailmenu til. Det, at man kan få en ølmenu til sin mad, er unik – i Aarhus vel at mærke. Der bruges altid gode råvarer, og portionerne er pænt store. Et stabilt spisested som altid holder en godt niveau. 

 

Stemning og betjening

På Café Faust er der god plads ved og omkring bordene. Møblementet er traditionelt, og de store vinduer ud mod åen skaber en lys og venlig stemning. Caféen er delt i to niveauer, og den store bar er omdrejningspunktet i caféen. Mange mennesker slår vejen forbi Café Faust. Det til trods er der forholdsvist roligt og hyggeligt. Betjeningen er venlig, imødekommende og tager sig tid til gæsterne.   

 

Prisniveau

Vi er ved åen, på solsiden og i den attraktive ende. Men alligevel formår Faust at holde nogle fornuftige priser. Man får meget for sine penge.

 

Tilmeld nyhedsbrev