Det Glade Vanvid

På den gamle havn i Aarhus ligger Brødrene Koch. Det har de gjort siden 2004. De driver Det Glade Vanvid, som er Brødrene Kochs restaurant med plads til 210 spisende gæster. Navnet kræver en forklaring. For umiddelbart kan Det Glade Vanvid virke lidt pudsigt. Men de er glade hos Koch, og prisen er også vanvittig lav i forhold til, hvad man får. Ordet fortæller ganske enkelt, at du får en oplevelse med det hele til en fast pris.

 

Den fuldendte restaurantoplevelse

Sæt dig til bords og nyd, at der ikke mangler noget som helst. En gastronomisk madoplevelse hvor du kender prisen på forhånd – og du får rigtig hjemmelavet mad, som bliver serveret for dig. Altså ikke noget halvlunken buffetmad – langt fra og i en helt anden liga. Du henter selv din vin, eller hvad du ønsker at drikke. Det er det eneste, du skal gøre, resten bliver serveret for dig.

 

En smuk klassisk restaurant med komfort og stil

Det hele foregår i uformelle rammer, hvor den gode smag er i centrum. Her er inspirerende havudsigt, stemning og rum til at hæve glasset og være i øjeblikket med familien, vennerne eller kollegerne. Du kan sidde ved tomandsborde, firemandsborde eller der kan laves langborde, hvis det er større selskaber.

 

Kortene er givet på forhånd

Konceptet er enkelt. Arrangementet starter og slutter på et bestemt tidspunkt. Der er én menu for alle, og Brødrene lover, at det bliver en stor madoplevelse – hver eneste gang. Man starter med sprudlende Cava i glasset, derefter 4 smukke serveringer, dertil kan man vælge mellem forskellige drikkevarer, og der er altid mellem syv og ni forskellige vine at vælge mellem. I prisen er der også kaffe og valgfri avec.

 

Måske byens bedste Brunch

Brødrene Koch kan lave mad. Det har de bevist i mange år, og har været de første i Aarhus med en del idéer, som senere er blevet til koncepter. De er kendt for, at maden skal smage godt, og den skal være raffineret og smage godt uden, der går snobberi i den. Brødrene Koch har tilbyder også weekend brunch. Brunch er måske ikke det rette ord at bruge, men det er intet mindre end et overdådigt måltid, med et hav af hjemmelavede små retter. Her betaler du også en fast pris, og alt, hvad du kan spise og drikke, er med i prisen.

 

Tilmeld nyhedsbrev