Djurs Sommerland

 

Er I klar til fart, spænding og leg for hele familien? Verdensklasse-sjov venter i Nordens største sommerland. Glæd jer til 8 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland, sjove legeområder og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor parken blev kåret til Nordens bedste sommerland i både 2014 og 2015.

 

Over 60 forlystelser for små og store legebørn

Her venter oplevelser til flere dage! Det er Nordens største sommerland. Arealet svarer til 70 fodboldbaner. Parken er opdelt i otte oplevelsesrige temalande: Bondegårdsland, Vikingeland, Piratland, Mexicoland, Westernland, Vandland, Afrikaland og Sommerland. Bondegårdsland er et helt nyt temaland med 10 nye forlystelser. Her kan man mærke suset i det frie fald fra vandtårnene eller flyve af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald, der ryster mælk til milkshake? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er to tønder land fyldt med sjove oplevelser for både børn og deres legesyge forældre.

 

85 kilometer i timen

I Piratland er der sørøversjov for hele familien. Piraten, som er én af verdens bedste rutschebaner, suser nedad fra 32 meters højde med 90 km/t. Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sender gæsterne ud på søen med 70 km/t i det vildeste vandplask. Eventyret fortsætter i Mexicoland. Her kan man springe på Juvelens seje ATV’er og blive skudt af sted med op til 85 km/t to på Danmarks længste rutschebanetur. Små og store vovehalse kan glæde sig til adrenalinsus, der kildrer helt ned i tæerne.

 

Bag om Djurs Sommerland

Sommerlandet blev grundlagt i 1981. Det er beliggende i Nimtofte på Djursland og beskæftiger flere end 500 medarbejdere i åbningssæsonen. Det ejes og drives af brødrene Henrik B. Nielsen og Michael B. Nielsen, der er sønner af en af parkens grundlæggere. I 2014 besøgte 705.000 gæster parken. Det er det andet højeste besøgstal i parkens historie. Over 300 millioner kroner er investeret i nye forlystelser og forbedringer i parken siden 2008. Bare i 2015 er der investeret 45 mio. kroner i et nyt Bondegårdsland med 10 nye forlystelser.

 

Kæmpe vandland

I 2008 blev rutschebanen Piraten opført – den er flere gange kåret som en af verdens bedste rutschebaner og var en investering på 55 millioner kroner. Herudover har Djurs Sommerland et kæmpe Vandland, store grønne områder og flere end 60 andre forlystelser, der henvender sig til hele familien. Der findes desuden flere restauranter, hvor man kan købe mad.

 

International anerkendelse

Sommerlandet har, af forskellige rejsesites, vundet et væld af priser. For eksempel som Danmarks bedste forlystelsespark og flere år i træk Nordens bedste sommerland. Danmarks længste rutschebane, Juvelen, blev kåret som en af Europas tre bedste nye forlystelser i 2013. Bag kåringen stod verdens største ekspertpanel på 700 medlemmer fra Tysklands største klub for rutschebaneentusiaster – Freundeskreis Kirmes und Freizeitparks (FKF).

 

Sæson 2015

Djurs Sommerland har åbent fra 1. maj – 18. oktober. Vandland er åbent fra 30. maj – 23. august. Sæsonen rundes af med Magisk Halloween fra 10.-18. oktober, hvor hele forlystelsesparken bliver forvandlet til et kæmpe Halloweenland med over 20.000 græskar, hekse, kæmpeedderkopper og hvad der ellers hører til i en ægte Halloweenfest. Prøv også HekseSkolen, Danmarks største Halloween Haunted House, hvor ægte hekse tager med på en fortryllende tur fyldt med overraskelser. Og så er der fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

 

Med mere end 60 forlystelser står oplevelserne i kø i Djurs Sommerland. Når de 8 spændende temalande er udforsket, kan der slappes af i de utallige grønne oaser, eller man kan stille sulten med en lækker frokost på ét af de mange spisesteder. Glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor solskinstimerne kan nydes i fuld fart på de mere end 1 km vandrutschebaner.

Skrevet af Gry Scavenius Bertelsen 

 

Tilmeld nyhedsbrev