FF AARHUS

 

FF er navnet på en cool delemads-restaurant i hjertet af Aarhus. Delemad af høj kvalitet er hot og stormer frem i Skandinavien. FF AARHUS er en moderne casual restaurant og loungebar. Den er cool, afslappet og med en hyggelig intim atmosfære. Menukortet består af små, enkle, lækre og simple retter med knivskarp smag, som kan deles ved bordet, så alle har mulighed for at få flere forskellige smagsoplevelser. Stilen er lidt a la tapas, men med inspiration fra flere af verdens køkkener. FF er en lillebror til FERDINAND og ligger i baggården bag hotellet.

 

Baggårdshygge når det er bedst

FF er indrettet i en smuk ældre bygning i baggården bag Hotel Ferdinand på Åboulevarden. De flotte gamle lokaler er nænsomt renoveret i en rå og moderne, men samtidig klassisk og elegant stil. Indretningen er simpel og meget unik. Alt interiør er håndplukket, og udvalgt specielt til FF, lige fra gulve, lamper, borde og stole, til glas, tallerkener, sofaer og kunstværker. Atmosfæren er hyggelig og intim, men krydret med lidt rå baggårdshygge. Restaurant FF er en gemt oase midt i centrum. Det finder du hurtigt ud af. Når du en gang har spist på FF, så spiser du aldrig mere på en af de mange turistfælder, som åen desværre er fyldt med – på nær få undtagelser.

 

Priserne på FF er sympatiske

Alle kan være med her. Som eksempel så kan du få 12 serveringer til 345 kroner per person. Maden er i den bedre ende af skalaen. Det samme er råvarerne. Som et af de få steder i Aarhus, så har FF altid Côte du Boeuf på kortet. Det tæller kun en vej hos os på Aarhus Update, og det er opad. Når vejret tillader det, så er der udeservering i baggården.

 

Loungebar og signatur-cocktails

FF er også cocktailbar. Både før og efter middagen. Det er allerede blevet et populært sted, ikke mindst for kendere. Cocktailkortet byder på kendte klassikere, men mange af dem med et FF twist, og nye spændende skarpe kombinationer med noget for enhver smag. Fredag og lørdag lukker FF først klokken 02.00.

 

Få dit eget lokale i hjertet af Aarhus

FF indbyder til både hyggelige, intime middage, større selskaber og fede fester. Der er bl.a. et lækkert stort vip-lokale til private dining og en house DJ, som sørger for den helt rigtige stemning.

Tilmeld nyhedsbrev