Früd Brasserie & Restaurant

I en stor, gammel, smuk bygning ved Strandvejen med udsigt til Tangkrogen og  Aarhusbugten ligger Früd Brasserie og Restaurant. Med en placering, som de fleste drømmer om, og med skoven i baggrunden får du en location i sin egen kategori. Du er stadigvæk i postnummer Aarhus C, og der er vel 15 minutters gang til banegården.

 

På Früd Brasserie og Restaurant har de to forskellige koncepter. Det er klassiske retter fra Nice baseret på danske råvarer. Enkel og ligetil.

 

Brasserie om dagen

I brasseriet får du mad serveret i et godt tempo. Som forretningsmand eller privat person, der er ude at gå en tur, kan du lige droppe forbi til en hurtig omgang veltilberedt mad. Fra morgenstunden er der fransk morgenmad og fra 11.30 tager frokosten over med brasserielunch med en 1 til 3 retters menu, ellers kan man vælge fra a la carte.

 

Restaurant til aften

Om aftenen omdannes brasseriet til Früds Restaurant. Der er fokus på enkle serveringer, på vine som matcher den gode franskinspirerede mad og frem for alt på hygge. Det er hyggeligt i den gamle historiske bygning. Du får en fantastisk alt inklusiv-pakke med snacks, appetizer, aperitif og tre dejlige retter. Hertil kommer en udvalgt vinmenu, som er nænsomt udvalgt af husets vinleverandør og serveres ved bordene, selvfølgelig ad libitum. Der er omkring 70 forskellige vine i vinkælderen at vælge mellem. De kommer ikke alle sammen i vinbuffeten, men dem som passer til maden – som jo skifter jævnligt.

 

Foretrækker du øl eller måske en alkoholfri aften, giver du bare besked ved bestillingen. Så sammensætter betjeningen en øl- eller saftmenu specielt til dig. Aftenen slutter af med kaffe og avec med lidt sødt til.

 

Trænger du bare til et glas champagne, juice, varm kakao eller en kop kaffe sammen med et lækkert stykke hjemmebag, bliver du også taget imod med åbne arme.

 

Gratis parkering og bussen til døren

Du finder os et stenkast fra Tangkrogen i brynet til Marselisborgskovene. Tivoli Friheden og Marselisborg Havn er tætte naboer, og der er gratis parkering på de offentlige p-pladser, der er rundt omkring Früd.

 

Stoppestedet for bybussen, Linje 5A, er lige foran den store hvide Früdbygning. Der er afgang hvert kvarter indtil 23.59. Så der er rig mulighed for billig transport til og fra Früd.

 

Bybussen kører jer ind til byen igen – se ruteplan

 

 

Tilmeld nyhedsbrev