GÄST

Restaurant GÄST byder på italiensk inspireret gourmetmad, hvor kvalitet og råvarer er i højsædet. Restaurant GÄST serverer italiensk inspirerede retter sammensat af få, men gode råvarer, som kokkene sammensætter til perfektion. Her tilbydes en gastronomiske oplevelser for både hotellets og byens gæster, som ønsker en italiensk spiseoplevelse fra øverste hylde.

 

Italiensk håndværk med mere

Det italienske præg i restauranten kommer blandt andet til udtryk i den håndlavede pasta, som er lavet efter traditionelle italienske teknikker. Derudover anvendes der de bedste økologiske og regionalt dyrkede råvarer samt enkle italienske specialiteter. Dette giver en unik mulighed for at give dig en oplevelse hvor det gode håndværk, nærværet og kærligheden virkelig kan smages. Restauranten GÄST ligger i hjertet af Aarhus, i den nordlige fløj af Scandic The Mayor Hotel. Restaurant GÄST har et bredt og smukt vinkort til sympatiske priser. Restaurant GÄST i Aarhus er en af byens bedste hotelrestauranter, som ellers har været en mangelvare i mange år.

 

Anerkendelse og flotte anmeldelser

En anmelder fra Jyllands Posten skrev blandt andet i hendes anmeldelse af GÄST; “Når man kan gøre få ingredienser til tallerkener fulde af velsmag, har køkkenet fat i den helt rigtige italienske ånd. Og det har køkkenet på Aarhus’ nye italiener på Park Allé”.

 

Tilmeld nyhedsbrev