Kähler Smørrebrød – Takeaway

Kählers prisvindende og innovative smørrebrød

Hos Kähler Smørrebrød – Take-away kan du få Kählers smagfulde smørrebrød til at tage med hjem eller nyde i de hyggelige rammer. På menukortet er også en prisvindende gourmet-hotdog, hjemmebrygget snaps og en vidunderlig milkshake. Find dine egne favoritter blandt de forskellige varianter og spis med god samvittighed, for Kählers kokke bruger naturligvis kun de allerbedste og mest sæsonaktuelle råvarer.

 

Signaturretter

Hos Kähler Smørrebrød – take-away får du anmelderrost og innovativt smørrebrød, der er perfekt til frokostpausen, til forretningsmødet eller som nem og lækker aftensmad derhjemme. Madboden byder også på en yderst lækker hotdog med gourmet-pølse fra slagteren i Nørre Søby, trøffel-mayonaise, syltede grønne tomater og brøndkarse.

 

Betjening

Betjeningen hos Kähler Smørrebrød – take-away er lige så veludført og hyggelig som hos moderrestauranten i M.P. Bruuns Gade.

 

Prisniveau

Uanset om du er lidt sulten eller meget sulten har Kähler Smørrebrød – take-away et tilbud til dig. For eksempel skal du slippe 59 kroner for den lækre gourmethotdog mens to stykker smørrebrød med et glas snaps koster 99 kroner.

 

Også som take-away

Som det ligger i navnet, har du ved Kähler Smørrebrød – take-away rig mulighed for at få de købte lækkerier pakket ind så de er lige til at tage med og nyde lige hvor du har lyst – uanset om det er derhjemme, på stranden eller i en af byens mange parker.

 

Tilmeld nyhedsbrev