KöD

KöD Aarhus

Ved åen ligger Restaurant KöD. Den gør ikke det store væsen af sig, altså set udefra. Men inde bagved døren ligger der en sand oase. Her er kød i store mængder, men ikke kun. Menukortet byder også på andet end kød.

 

Stemningen

Lokalet er stort, og der er masser af hyggekroge og indbydende atmosfære. De nye lokaler er åbne. Man fornemmer stemningen i lokalet i langt højere grad end tidligere. Indretningen er rå og stilfuld, med mange lækre detaljer og finesser. ‘Maskinrummet’ er et åbent miljø, hvilket er blevet en populær gimmick på flere finere restauranter, således gæsterne kan få en fornemmelse af, hvordan maden bliver tilberedt, og hvordan arbejdet i køkkenet foregår. Det fungerer fint på KöD i Aarhus.

 

Konceptet

Som navnet antyder, er kød en del af konceptet. Her er altid kød i forskellige udskæringer og fra forskellige lande. Kvaliteten går KöD ikke på kompromis med. Tværtimod kan du få noget af det bedste kød i Aarhus her. Men selvom kødet har en stor plads på menukortet, så er der andet. Som eksempel kan nævnes carpaccio af tun, laks og jomfruhummer, men det er kødet, som Restaurant KöD er kendt for og har et stort udvalg af.

 

Prisleje

KöD ligger prismæssigt i den bedre ende af skalaen. Ingen tvivl om det. Og ja, du kan godt bruge mange penge her, men det behøver du ikke. Tværtimod. Du kan købe deres hjemmelavede signatur burger til 175 kroner, og den kan du blive mæt af. Det er mest oksekød, der er som hovedretter, men du kan også få en fransk frilandskylling til 175 kroner.

 

Vinkortet

Om du er til vin eller øl betyder ikke noget. Der er begge dele her. Vinkortet er bredt, og der er vine fra flere forskellige leverandører. Det gør, at du kan finde flere spændende vine. Priserne er også sympatiske. De starter ved 275 kroner for en flaske og opefter. Der er også enkelt vine på glas, og de koster 65 kroner for et glas. Der er flest rødvine på vinkortet, men det er vel også ganske naturligt, da det er en kødrestaurant.

 

Holder et højt serviceniveau

KöD har et frisk personale, som kender menukortet og konceptet ud og ind. Det gør, at man er i trygge hænder. Personalet er generelt gode til deres fag, og restauratørerne er gode til at finde de “rigtige” til holdet. Der er ingen tvivl om, at betjeningen og den gode service betyder meget. Vi har spist flere gange på kød, og hver gang har der været en smilende og opmærksom betjeningen.

 

Cocktails før og efter maden

KöD i Aarhus har først i restauranten en smuk bar, hvor du kan få cocktails. Det er både før og efter maden, og også hvis du vil drikke en cocktail til maden. Man ser tydeligt, at mange af gæsterne vælger drinks eller cocktail før maden. Priserne her starter ved 55 kroner.

 

Læs vores anmeldels af KöD her

 

Se menukortet her

 

Tilmeld nyhedsbrev