LAVA – Restaurant, café og bar

Her får du café, restaurant og bar i et og samme lokale. Det bedste fra en restaurant, det bedste fra en klassisk café og det bedste fra en velassorteret bar. Vi er ved åen i Aarhus. Tæt på Dokk1. Vi er i solsiden, hvor der mindst er 60 udendørs siddepladser.

 

Cafémad med smag

Menukortet på LAVA er i den klassiske genre. Her er altid pariserbøf, stjerneskud, sandwich, den klassiske burger, dagens pastaret og en god steak. Men her er også morgenmad og brunch hver eneste dag. LAVA har, som en af de få i Aarhus, både en kødbrunch og en fiskebrunch. Prisen er 125 kroner inklusiv kaffe, te og juice, hvilket er en overordentlig god pris ved åen i Aarhus. Priserne er generelt meget sympatiske på LAVA.

Du kan se menukortet på LAVA her.

 

Klassisk smuk bar

LAVA hed før i tiden Café Svej. Men da ejeren også gerne ville være restaurant, valgte man et nyt navn. Men indretning og maden er på mange måder den samme. Køkkenet er blevet opgraderet kvalitetsmæssigt. Betjeningen er tilstede, og deres motto er, at alle gæster skal føle sig til rette via et godt værtskab.

 

Altid gode cocktails

Baren hos LAVA har et bredt udvalg. Drinks, cocktails, vin og øl er bredt repræsenteret. Der er mindst fem cocktails, som koster 40 kroner stykket, hvis du køber to styk. Det tilbud gælder alle ugens dage, fra klokken 21.00 til de lukker. Udvalget af cocktails er en del større end fem. LAVA har også et stort udvalg af god spiritus. Vel at mærke af høj kvalitet, både når det gælder gin, rom, vodka, whisky eller en lækker cognac til kaffen.

 

Udeservering i solsiden

Åen i Aarhus er pendanten til Nyhavn i København. Bortset fra at der ikke er overfyldt med turister i Aarhus. LAVA ligger direkte ud til åen, og her er omkring 60 siddepladser i solsiden. Der er markiser, så du kan godt sidde ud, selvom du ikke ønsker direkte sol.

 

Du kan få dit eget mødelokale

Lokalerne, som LAVA har til huse i, er store. I den ene ende af lokalet er der et tilstødende lokale, som kan bruges til møder og lukkede selskaber. Der er plads til op til 25 personer, og der er udsigt til åen.

Tilmeld nyhedsbrev