L’Cobert de CANblau

Spanske tapas-lækkerier

Er du tapas-elsker, så er der stor chance for, at du vil falde pladask for l’Cobert de CANblau. Her venter dig uimodståelige fristelser såsom spanske skinker, oste, oliven, vin, olivenolier, pølser og ikke mindst Spaniens berømte dåsemad – sardiner, muslinger, ansjoser, blæksprutter og meget, meget mere.

 

Signaturretter

Hos l’Cobert de CANblau finder duveludførte tapas med kombination af Spanien og Norden. Selvom l’Cobert de CANblau er barudgaven, er de spanske avancerede tapas nærmest endnu mere tro mod selve grundkonceptet i en tapas. Mundbidder. Charcuteridisken fyldes hver dag, og alt kan købes i lige præcis den mængde du har brug for.

 

Betjening

Hos tapasbaren l’Cobert de CANblau er det ikke kun maden, som bringer tankerne tilbage på din sidste ferie. Også betjeningen vækker minder, da en stor del af de ansatte er internationale studerende fra hele Europa. Det gør dog ikke betjeningen mindre professionel, og folkene bag baren ved, hvad de snakker om.

 

Prisniveau

Det er ikke kun smagene og maden ved l’Cobert de CANblau der emmer af spansk marked. Også priserne minder om dem du kan finde på et marked under den spanske sol.

 

Også som take-away

Oversætter du l’Cobert de CANblau lidt friskt til dansk, betyder navnet ”CANblau i en boks”. Derfor sælger markedsboden ikke kun spanske lækkerier der skal spises på stedet, men også charcuteri, skinker og andre delikatesser til at tage med hjem.

Tilmeld nyhedsbrev