Madklubben Aarhus

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke gamle Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus.

 

Hjemmelavet god mad til fornuftige priser

Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Madklubben vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsfuld samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag. Her skal alle føle sig velkommen.

 

Har fundet de helt rigtige lokaler

Madklubben Aarhus har været flere år undervejs. De god folk fra Madklubben har længe drømt om at udvide succesen fra hovedstaden til Aarhus. Men det skulle gøres rigtigt. Derfor har de møjsommeligt arbejdet med at indhente menuidéer fra byens borgere, skabt møbler med lokale producenter og ikke mindst fundet de helt rigtige lokaler med plads til op mod 250 gæster. Det hele smelter sammen i Toldkammeret, hvor historiske rammer med et råt, industrielt præg har fået selskab af et åbent forretskøkken og en cocktailbar som det bankende hjerte midt i lokalet.

 

Smagsfuld indrettet i den fredede bygning

Gæsterne spiser ved egetræsborde med bestik i krukker omgivet af spisebordsstole fra J.L. Møllers Fabrik i Højbjerg side om side med klassiske designs af Børge Mogensen og Hans J. Wegner.

 

Her skal alle have råd til at spise

Madklubben Aarhus tilbyder en restaurantoplevelse af høj kvalitet med betjening og priser i øjenhøjde. Du kan svinge forbi til en enkelt ret med en øl til eller blot noget vand. Du kan også sammensætte din egen 3-retters middag for kun 225 kroner. Som altid hos Madklubben er der plads til livsnyderen, der vil opgradere med mørbrad, trøfler og andre gode sager for lidt ekstra kroner og ører, såvel som den studerende, der spiser på et strammere budget, men stadig vil have smæk for skillingen.

 

Madklubben Aarhus er for høj og lav, ung og gammel, storspiseren og smagsnipperen, ham på vandvognen og hende på cocktailtoget med fuld fart mod weekenden. For alle. Kort og godt.

 

Madklubbens Manifest

Hos Madklubben siger de, at ”ærlighed smager bedst.” Det gælder både vores mad, vores personale, vores priser og hele måden, vi driver restaurant på. Derfor har de siden dag 1 arbejdet ud fra et manifest, der giver deres gæster en idé om, hvordan en aften hos Madklubben vil tage sig ud, og hvordan det kan lade sig gøre at servere stor smag til små priser.

 

Deres manifest er følgende:

 

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

 

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

 

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

 

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

 

 

Tilmeld nyhedsbrev