Madklubben Grill

Madklubben Grill er præget af en blanding af storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design. Inspiration og erfaringer er især hentet fra Bistro Royal og Madklubben Grill i København, men det er langt fra en kopi af de to steder, for Madklubben Grill er helt sin egen. En ting er dog sikkert – også her serverer vi fremragende mad til fornuftige priser.

 

Og navnet Madklubben Grill er slet ikke tilfældigt. For hjertet i vores nye restaurant er uden tvivl grillen, hvorfra kokkene tilbyder alt fra andebryst, lammeculotte og hummer, til cheeseburger. Kort sagt, så byder restauranten på livretter og nye kreationer med inspiration fra hele verden, samt et hav af både grønne og syndige sides.

 

Udendørsservering

Placeringen på solsiden af Åen byder på endnu en bonus. Vi har nemlig 100 udendørs spisepladser, som kan tages i brug, når vejret er godt, og vi er sikre på, de bliver et kæmpe hit, når solen kaster sine stråler over Smilets By og Madklubben Grill.

 

Stemning

Lokalerne er smukke. Der er højt til loftet. Indretningen er indbydende, og inventaret kommer ikke fra et loppemarked. Vinduer med udsigt til åen på den ene side og store hylder med sylt på den anden side. Det er enkelt og nordisk inspireret. Bordene er en blanding af runde og mindre firkantede borde. Akustikken er behagelig. Den har mig bekendt aldrig været bedre i de lokaler.

 

Frokoståbent

Madklubben Grill har også åbent til frokost. På frokostkortet kan man som gæst se frem til at prøve kræfter med Madklubbens fortolkninger af Rejemaden, Ceasar Salat, Fish n’ Chips og en række andre frokostklassikere, som bliver serveret fra 11.30 – 17.00.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev