MasVino Vinbodega

 

Vinbaren MasVino ligger godt gemt i en baggård, bag en anden baggård, i Klostergade. Bygningen er en gammel fabriksbygning, dog en af de pænere og velbevarede. Her sidder du helt sikkert ikke i et udstillingsvindue, eller bliver invaderet af turister. MasVino er en vinbar med mad, og ikke omvendt. Køkkenet er i baren. Meningen er, at du skal supplere din vin med mindre serveringer – og ikke omvendt. Bestik og servietter står i et glas på bordene. Stemningen er jordnær. Det samme kan siges om betjeningen.

 

Atmosfære, hygge og nærvær

MasVino Vinbodega er en uformel bar med rar atmosfære. Øltønder, langborde, høje stole, lave stole og lidt retro loungemøbler udgør møblementet. Det er som skabt til det gamle fabrikslokale. En afdæmpet instrumental musik i højtalerne skaber en afslappet stemning. Det er tydeligvis samvær, mad og drikke, som er i højsædet og ikke hvide duge og kliniske nye trægulve. Der er plads til 40 spisende gæster i de uformelle lokaler.

 

Vin

MasVino importerer al deres vin selv. De er hovedsageligt fra Spanien. Det er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel. Men uanset det, så er det spændende at drikke vine, som man ikke har smagt før.

 

Her kan du få god mad til din vin

Maden tager udgangspunkt i grill og velsmag. Menukortet vil derfor variere fra dag til dag. Maden er overraskende god i vinbar-segmentet. Klart en anbefaling værdig, og det er ikke mindst spændende mad de laver her. Du får glimrende vin, god og tilstedeværende betjening, fair priser, men ikke mindst en atmosfære og stemning, som er helt unik.

 

Tilmeld nyhedsbrev