NO16 by Happy Event

 

NO16 by Happy Event er en konceptrestaurant, hvor vi ønsker at give alle gæster en smagsoplevelse og en dejlig aften.

 

Hver åbningsaften på NO16 har en fast rutine, hvor vi kører med fast ankomsttid og fast sluttid.

 

Torsdag, fredag og lørdag 18.30-22.30

Da stort set alle beslutninger for aftenens forløb er taget på forhånd, kan du og de andre gæster blot nyde middagen i fulde drag.
Al indkøb og forberedelse er planlagt efter antallet af bestillinger, og derfor er vi i stand til at anvende de friskeste råvarer til vores konceptmiddag, hver eneste aften.

 

Pris for en aften hos NO16 by Happy Event er kun 599,- / person

  • Udsøgte velkomstbobler
  • Lækker appetizer
  • 4-retters konceptmenu med årstidens bedste råvarer
  • Hjemmebagt brød
  • Et bredt udvalg af kvalitetskaffe & the – Ad libitum
  • Et stort udvalg af udsøgte vine & øl – Ad libitum
  • Et udvalg af alkoholfrie drikke – Ad libitum

 

 

Udsigt til den gamle industrihavn

70 pladser, sådan da. Træbordene var dækkede med forskellige glas, bestik i marmorkasse og servietter. Vi fik en vinduesplads og kunne nyde synet af Dokk1 og den gamle havn. Der er et åbent køkken med varmelamper, og der er styr på tingene.

 

 

Aarhus Update skrev følgende i en anmeldelse:

 

Til prisen er det for tiden byens bedste value for money – hvis du måler på, hvad du får for 495 kroner. Helt igennem god mad. Store portioner. Mad med smag. Betjeningen var helt forrygende serviceminded. Effektiv, men på en afslappet måde. Vinene var gode. Det var ikke laveste fællesnævner. Tværtimod, var der en del spændende vine, som helt sikkert ikke er billige. Syv serveringer plus mindst 8 glas vin var, hvad vi fik. Til den pris virkede det uvirkeligt, at det kunne lade sig gøre. Nuvel. Der er vel fuldt hus hver aften, hvilket måske er en af årsagerne til, konceptet virker så godt.

 

Vi vurderer altid, hvad vi får, op mod hvad det koster. Her er vurderingen let. Vanvittig god value for money. Nok byens bedste. Maden var til topkarakter. Det samme med betjeningen. Så det er vores bedste anbefaling, vi sender efter NO16 på Havnen i Aarhus. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev