NO16

Kender du det med, at du ikke skal forholde dig synderligt til mad og vin. Kun lade dig forføre og ellers kun nyde. Ikke yde. Sådan en aften kan du få hos NO16 på Havnen i Aarhus. For 495 kroner får du en aperitif ved velkomsten, friskbagt brød, 4 appetitvækkere, 3-retters gourmetmenu med sæsonvarer fra Torvet, syv forskellige internationale vine ad libitum og friskpresset juice fra buffeten samt kaffe og te.

 

Udsigt til den gamle industrihavn

70 pladser, sådan da. Træbordene var dækkede med forskellige glas, bestik i marmorkasse og servietter. Vi fik en vinduesplads og kunne nyde synet af Dokk1 og den gamle havn. Der er et åbent køkken med varmelamper, og der er styr på tingene.

 

 

Aarhus Update skrev følgende i en anmeldelse:

 

Til prisen er det for tiden byens bedste value for money – hvis du måler på, hvad du får for 495 kroner. Helt igennem god mad. Store portioner. Mad med smag. Betjeningen var helt forrygende serviceminded. Effektiv, men på en afslappet måde. Vinene var gode. Det var ikke laveste fællesnævner. Tværtimod, var der en del spændende vine, som helt sikkert ikke er billige. Syv serveringer plus mindst 8 glas vin var, hvad vi fik. Til den pris virkede det uvirkeligt, at det kunne lade sig gøre. Nuvel. Der er vel fuldt hus hver aften, hvilket måske er en af årsagerne til, konceptet virker så godt.

 

Vi vurderer altid, hvad vi får, op mod hvad det koster. Her er vurderingen let. Vanvittig god value for money. Nok byens bedste. Maden var til topkarakter. Det samme med betjeningen. Så det er vores bedste anbefaling, vi sender efter NO16 på Havnen i Aarhus. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev