Ramen Takumi

Hjemmelavet ramen-supper med stegt kød, kinesiske nudler og friske grøntsager, hjemmelavede dumplings og andre asiatiske specialiteter. Ramen Takumi byder på lidt af hvert – og fællesnævneren er hjemmelavet mad fyldt med smag.

 

Signaturretter

Som navnet antyder, har Ramen Takumi specialiseret sig i at lave den asiatiske nudelsuppe ramen. I køkkenet får suppen lov til at hygge sig længe over blusset, inden den hældes over fyldet, mens suppen endnu er brandvarm. På den måde får man en varm suppe, som er fuld af smag. Suppens fyld består af kinesiske ramen-nudler, stegt kød og grøntsager, og i mange tilfælde toppes retten med halve, blødkogte æg.

 

Betjening

Betjeningen hos Ramen Takumi er hjemlig og hyggelig. Det føles som hvis du havde besøgt indehaverne i deres eget hjem, og der er styr på alt – helt ned til mindste detalje.

 

Prisniveau

En portion af Ramen Takumis hjemmelavede ramensuppe koster fra 120 kroner, og du kan vælge at supplere suppen med forskellige asiatiske specialiteter. Prøv f.eks. hjemmelavede dumplings til 40 kr. for 4 styk.

 

Tilmeld nyhedsbrev