Ren&Stærk

Sund og smagfuld take-away

I risikosamfundet er alt en trussel, og mad er som bekendt blevet en slagmark, hvor grumme råvarer og bestanddele kan føre lige lukt i helvede. Derfor skal du øve dig i at sige ”Ren&Stærk” i stedet for ”pizza og burger”. Din krop vil takke dig for det. Hos Ren&Stærk finder du sunde, smagfulde og farverige take-away-retter, der endda er til at betale.

 

Signaturretter

De dedikerede folk bag Ren&Stærk har brugt deres omfattende viden og erfaring fra ernæringsområdet til at udvikle de lækre retter, så du skal hverken tænke på allergier, gluten eller laktose. Derfor kan du trygt slå et smut forbi Ren&Stærk for at forkæle dig selv med velsmagende wraps, sunde superfood-retter eller en kage med navnet ”Gid jeg var en Cheesecake.”

 

Betjening

Det er ikke kun folkene bag Ren&Stærk, der er dedikerede og fulde af viden. Også betjeningen bærer præg af et gennemført koncept. Her står ansatte som altid er klar på at give dig den ønskede information om maden, samtidig med at de har styr på håndværket i tilberedningen.

 

Prisniveau

Ren&Stærk har en vision om at gøre ren og lækker take-away tilgængelig for alle både på smag, indhold og pris. Derfor er priserne til at overkomme for alle som vil holde sin krop i form.

 

Også som take-away

Uanset om du er på vej hjem fra fitness eller arbejde, så kan du slå et smut forbid Ren&Stærk efter et hurtigt og let måltid fyldt med smag – uden at gå på kompromis med kvalitet og sundhed.

Tilmeld nyhedsbrev