A+ Siam Sushi

Hvis du er til autentisk sushi, så er A+ Siam Sushi et must. De forstår om nogen at lave asiatisk mad, som smager godt, og ikke mindst til sympatiske priser. A+ Siam Sushi har både en restaurant, som ligger i Frederiksgade 32 i Aarhus, og en takeaway-forretning, som ligger på Nørreport – også i Aarhus.

 

Kærligheden til Japan

Kun det bedste er godt nok til gæsterne, er motto hos A+ Siam Sushi. Deres dygtige kokke elsker at eksperimentere med rod i det japanske køkken. På denne måde bliver sushien aldrig kedelig. Der er altid et varieret menukort af traditionelle ruller, som de fleste kender. Med udover det, laver de også nye typer sushi. Noget, som vi ikke ser så ofte i Danmark.

 

Knivskarp sushi

Kokkene går meget op i bæredygtighed, kvalitet og bruger kun de bedste og mest friske råvarer. Deres passion for madlavning kommer dybt fra hjertet. Det skal smage godt, og præcisionen med maden er afgørende for det færdige resultat. A+ Siam Sushi har et pænt stort a la carte. Det er opdelt og nemt at overskue.

 

Om maden skriver Aarhus Update følgende i en anmeldelse:

“Den mad, vi fik, var skarp som en japansk kokkekniv. Vi var helt oppe at ringe over et par af serveringerne. Især tunen var i referenceklassen. Jeg har før haft andre asiatiske restauranter som mine favoritter. Men den tid er ovre. Slut. En ny har meldt sig på banen. På alle parametre. Tankevækkende, at et så anonymt sted, som A+ Siam Sushi er, kan vælte os bagover. Prisen var rent ud sagt lav. Nok årets største overraskelse på den asiatiske scene i Aarhus. Det er den helt store anbefaling, jeg deler ud her. Hvis du ikke har besøgt A+ Siam Sushi i Skolegade, så se at komme afsted. Du behøver ikke engang, at have den store pung med”.

 

Værtskab er en selvfølge

I Japan er serviceniveauet på restauranter uhyggelig højt, og meget højere end det niveau vi kender i Vesten. Hos A+ Siam Sushi er den gode betjening en klokkeklar selvfølge. Her skal være rart at være, og man skal føle sig velkommen. I en anmeldelse skrev anmelderen følgende, “Hvorfor er asiater altid så glade, og serviceminded? Jeg ved det ikke. Men hold nu kaje, hvor var betjeningen oppe i gear. Sjældent, meget sjældent, har jeg oplevet en så venlig, smilende, hjertelig og arbejdsom tjener. Et sjældent syn i Aarhus. For den asiatiske tjener handlede det kun om en ting – og det var at gøre gæsterne glade og tilfredse. Ikke nogen selvhøjtidelighed. Ikke noget vin- eller madforedrag ud over det rimelige”. Det fortæller noget om, hvor meget A+ Siam Sushi går op i betjeningen.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev