Restaurant Flammen

Lyder 15 slags grillet kød, tre forskellige saucer, 10 slags varmt tilbehør, 50 varianter af salat med dressing, brød og smør som noget for dig? Så er Restaurant Flammens buffet destinationen for din næste spiseoplevelse. Beliggenheden er lige i centrum, cirka to minutters gang fra banegården og overfor rutebilstationen, og der er plads til 500 personer. Stedet er en familierestaurant, hvor der er plads til alle. Du kan fejre fødselsdag, holde store selskaber eller invitere din nærmeste familie på en hyggelig aften, hvor ingen skal bekymre sig om at gå sultne fra bordet, da man kan spise alt, man vil.

 

Du kan selv vælge dit kød og se det blive grillet

Restaurant Flammen byder på en sjov og anderledes oplevelse, da du selv kan vælge dit kød og se det blive grillet foran dig i restauranten. Der er altid minimum 15 slags kød at vælge imellem, og det strækker sig fra US Black Angus til dansk svinekød. Der tilbydes også mere specielle kødtyper som eksempelvis kænguru og krondyrsfarseret vildsvin, som bliver lavet i Flammens eget slagteri. Indholdet i buffeten bliver skiftet ud alt efter årstiderne, så der er altid en ny madoplevelse, når man gæster restauranten.

Forretter, desserter og drikke

Udover buffeten byder Restaurant Flammen også på desserter og drikke, som er tilkøb til buffeten. Der er altid mindst to forretter at vælge imellem, og det er typisk en fiskeanretning og dagens suppe. Dessertudvalget strækker sig blandt andet over crème brûlée og ”gammeldaws” æblekage til italiensk is og is uden tilsat sukker. Endelig er det muligt at få en lille avec til kaffen samt hvid-, rød- eller rosévin til maden.

 

Oksemørbrad tre af ugens dage og lørdagstilbud med lav-selv burger

Fra søndag til og med torsdag koster voksne 199 kroner, børn under 12 år 99 kroner og børn under 4 år er gratis. Fredag og lørdag koster voksne 219 kroner og børnene slipper med 109 kroner. Fra mandag til og med onsdag er der også oksemørbrad på grillen. Om lørdagen fra 11.30 til 15 er der et særligt frokosttilbud, hvor der minimum er seks slags kød, seks varme tilbehør, tre sovse og 50 varianter af salat med tilhørende brød. Her kan du også lave din egen burger med pulled beef eller pork. Prisen er 129 kroner for voksne, og 69 kroner for børn under 12 år.

Tilmeld nyhedsbrev