Restaurant L’øst

I Østergade, tæt ved Strøget og byens mange seværdigheder i Aarhus, ligger Restaurant L’øst. Den ligger i forbindelse med Scandic Aarhus City Hotel, men er en selvstændig restaurant, som lever sit helt eget liv. Her får du et erfarent hold af kokke og tjenere, som sætter en ære i at gøre det bedste for deres gæster.

 

Lokale råvarer

Restaurant L’øst har et tæt forhold til gode lokale råvarer, og de sætter en ære i, at finde det bedste til os gæster. Madglæde, kvalitet og gode råvarer er nøgleord for L’øst, men også smag. Det er afgørende, at maden smager godt, og det er en selvfølge. Menukortet skifter jævnligt, og især tre-retters menuen. Men der er altid faste a la carte retter, blandt andet steak.

 

En fredfyldt oase i hjertet af Aarhus

Restauranten er pæn stor, men man føler ikke, den er for stor. Lokalet ligger ud til Østergade, men man sidder godt gemt i fred og ro. En del af køkkenet er åbent, så du kan følge med i, hvad der sker. Akustikken er god, og man sidder godt. For at komme ind til Restaurant L’øst skal du gå ind ad hovedindgangen til Scandic Aarhus City Hotel og til venstre. Her finder du restauranten.

 

Både frokost og aftenrestaurant

L’øst har både åbent til frokost og aften. Der er to forskellige menukort. Til frokost er det retter som fish and chips, laksesalat, rørt tatar, caesar salad og en hjemmelavet burger, som blandt andet er på menukortet. Der er flere gode tilbud nogle af ugens dage. Blandt andet er der hver torsdag moules frites og kølig rosé til 150 kroner. Du får friske blåmuslinger, håndskårne fritter, aioli, urtesmør og ét glas køligt rosévin til den pris.

 

Prisniveau

Det behøver ikke være dyrt at spise hos L’øst. Menukortet skifter jævnligt, men der er altid en steak på menukortet. Priserne på en forret starter ved 72 kroner.

En mættende frokostret koster fra 98 kroner og opefter. Om aftenen koster en tre-retters menu 298 kroner, mens en risotto koster 159 kroner.

 

Vin på Coravin

På en del restauranter skal man købe hele flasker vin, og det kan ofte være for meget. Ellers kan man selvfølgelig vælge vine på glas, men det er oftest kun de mere gængse vine, som er på glas, og i et begrænset antal. Men hos Restaurant L’øst har de en del ældre og bedre vine på Coravin, hvilket betyder, du kan nøjes med at købe et glas. Udvalget er pænt og vinene på glas er populære.

 

L’øst laver og afholder forskellige events. Store som små.

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev