Restaurant V

 

Restaurant V ligger på Aarhus’ nye designhotel, Comwell. Her er du tæt på havnen, og et stenkast fra Banegården, Rutebilstationen, Bruuns Galleri og Strøget. Med andre ord, er du i det absolutte centrum i Aarhus.  

 

En gastronomisk oplevelse

Restauranten er på mange måder sin egen. Naturligt nok kommer der en del gæster fra hotellet og spiser i Restaurant V. Men ikke kun. Restauranten er også for gæsterne uden for hotellet. Aarhusianerne har taget restauranten til sig. Det er der flere grunde til, blandt andet deres forhold til lokale råvarer, deres skiftende menukort og ikke mindst de sympatiske priser. Du får god value for money her. Og ikke mindst noget mad som smager godt. Maden er en gastronomisk oplevelse, og restauranten er stilfuldt indrettet med møbler fra HAY.

 

En oase midt i det hele

Selvom Restaurant V er en del af det nye Hotel Comwell Aarhus, har man ikke fornemmelsen af at være på et hotel, der bare skal have en restaurant. Tværtimod lever Restaurant V sit eget liv med smukt design og en lækker atmosfære. Maden er god. Her er tænkt over tingene. En stor del af råvarerne er lokale, og køkkenet formår hele tiden at have fingeren på pulsen. Restaurant V har en menu, som skifter efter årstidens råvarer, men der er også a la carte. Her bliver der også jævnligt skiftet ud.

 

Du kan både se til “Spanien” og ud over Aarhus by

Udsigten i restauranten, der hedder V efter sin placering i Værkmestergade, er mangfoldig. Her kan du på se til den historiske badeanstalt, med navnet “Spanien”,  og ned mod den gamle Sydhavn. Restauranten er smagfuldt indrettet. Det åbne køkken er en del af rummet. Det fungerer godt. En hyggelig restaurant, hvor der er tænkt over tingene.

 

V Bar med fokus på gin og cocktails

I forlængelse af Restaurant V ligger Aarhus’ største og lækreste ginbar. Det gin-baserede koncept i V bar sætter fokus på gin & tonic i forskellige afskygninger og cocktails baseret på gin. Bar V tilbyder smagninger af forskellig art. Alt fra den lille smagning, som foregår i baren til den lidt større smagning med 10-50 personer. Bar V følger udviklingen på ginsiden intens, og har i den forbindelse gennem et fantastisk samarbejde med Spirit of Njord, udviklet en helt unik gin, som med base af Njord´s egen Sand and sea, virkelig er en oplevelse.

 

Tilmeld nyhedsbrev