Sjette Frederiks Kro

 

Omgivet af Riis Skov og med en udsigt ud over Aarhusbugten, er kroens beliggenhed blandt de bedste i Aarhus. Med blot et stenkast fra centrum får man både den centrale beliggenhed og de naturskønne omgivelser. Sjette Frederiks Kro er fra 1825 og er løbende vedligeholdt og har nu gennemgået en større renovering. Renoveringen er sket med respekt for den bevaringsværdige bygningshistorie og har samtidig tilføjet en modernisering og udvidet rammerne for kroens anvendelse. Den nyrenoverede 1.sal anvendes fx både til selskaber, mindehøjtideligheder, forretningsmøder og som restaurant. Her er desuden gode parkeringsfaciliteter.

 

Smilende, imødekommende og nede på jorden

Uanset om vi snakker selskaber eller restaurant, er værtskabet og betjeningen imødekommende, smilende og nede på jorden. Det formelle bliver trukket ud af oplevelsen og man vil føle, at man er i gode hænder, kan slappe af og blot nyde maden og hinandens selskab.

 

Udendørs servering og populære tiltag

Når årstiden er til det, kan man sidde ude på kroens terrasse og nyde en uspoleret udsigt ud over Aarhusbugten – under parasoller eller under fri himmel, til morgenmad, frokost eller aften.

En af kroens tiltag er KRONCH – kroens populære morgenmad. Kroen byder på en række hjemmelavede specialiteter og lækkerier af høj kvalitet.

 

[vimeo url=”https://vimeo.com/150857139″]

 

 

Tilmeld nyhedsbrev