Smør-å-brød

 

Klassisk smørrebrød i ny fortolkning

Hos Smør-å-brød kan du få smagfulde smørrebrød til at tage med hjem ellernyde i de hyggelige rammer. På menukortet er også en populær gourmet-hotdog, hjemmebrygget snaps og en vidunderlig milkshake. Find dine egne favoritter blandt de forskellige varianter og spis med god samvittighed, for kokkene bruger naturligvis kun de allerbedste og mest sæsonaktuelle råvarer.

 

Signaturretter

Hos Smør-å-brød får du klassisk smørrebrød i ny fortolkning, der er perfekt til frokostpausen, til forretningsmødet eller som nem og lækker aftensmad derhjemme. Madboden byder også på en yderst lækker hotdog med gourmet-pølse fra slagteren i Nørre Søby, trøffel-mayonaise, syltede grønne tomater og brøndkarse.

 

Prisniveau

Uanset om du er lidt sulten eller meget sulten har Smør-å-brød et tilbud til dig. For eksempel skal du slippe 59 kroner for den lækre gourmethotdog mens to stykker smørrebrød med et glas snaps koster 118 kroner.

 

Også som take-away

Der er rig mulighed for at få de købte lækkerier pakket ind så de er lige til at tage med og nyde lige hvor du har lyst – uanset om det er derhjemme, på stranden eller i en af byens mange parker.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev