Spiselauget

Et af de områder som rykker for vildt i Aarhus er Godsbanen. Området har på få år opnået nærmest kultstatus, og er et must at besøge hvis du er i Østjylland. Midt på Godsbanen ligger Spiselauget. De er inspireret af det engelske begreb Gastro Pub, som er en forkortelse af Gastronomy og Public House – et åbent og folkeligt spisehus, hvor kultur, mad og mennesker kan mødes.

 

Spiselauget er et spisested for alle, som elsker mad og vin

Når du spiser hos Spiselauget får du ukompliceret mad. Råvarerne er altid de bedste. Økologi og dyrevelfærd er noget Spiselauget tager alvorligt. Så det er med god samvittighed du kan spise maden her.

 

Ærlig mad

Spiselauget arbejder ud fra ideen om at Less is more. Ingredienserne i retterne skal tale for sig selv. Ikke noget med at sidde og gætte på hvad man spiser her. Du kan se og smage hvad du spiser. Maden er rustik og uhøjtidelig tilsat kærlighed og god karma. Årstid, de lokale råvarer og kokketeamets kreativitet definerer menuen. Simpelt, lækkert og til at betale er mottoet. Spiselauget arbejder ud fra begreber, som de kalder bæredygtig økologi. Man bestræber sig på at bruge økologiske råvarer, så langt, som fornuften rækker. Det betyder i praksis, at Spiselauget som hovedregel benytter sig af økologiske produkter og samtidig forbeholder retten til at bruge ikke-certificerede produkter, såfremt de ikke kan finde et økologisk alternativ, som kan leve op til deres kvalitetskrav.

 

Sympatisk priser

Maden er god hos Spiselauget. De har deres egen stil. Selvom råvarerne er gode, så har de formået at holde et prisniveauet som er utrolig venlig mod pengepungen. Som eksempel kan nævnes, af deres brunch kun koster 125 kroner. Og her er ikke tale om den typiske kedelig cafébrunch, som flyder i Aarhus. Tværtimod, så er lækker og frisklavet mad, hvor der er tænkt over tingene. En værdig kandidat til byens bedste brunch til prisen. Intet mindre.

 

Arkitektur og historie går hånd i hånd

Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen, hvor over 100 entreprenante virksomheder holder til. Her er smukke gamle bygninger, og moderne beton samlet i både smuk og rå arkitektur. Mulighederne er på Godsbanen er mange, og det er et område i stor vækst. Her kommer alle typer mennesker, og der er noget som de fleste kan lide. Ingen tvivl om, at Godsbanen og Spiselauget vil rykke de kommende år. Området og mangfoldigheden er outstanding.

 

Tilmeld nyhedsbrev