Spisesalon

Spisesalonen ligger på den befærdede M.P. Bruuns gade i hjertet af Aarhus. Salonen ligger lige ved siden af den mere navnkundige restaurant Nordisk Spisehus, der for øvrigt har samme ejere. Restauranten har åbent alle ugens dage. Først på dagen bydes der på brunch, senere frokost, så kaffe og kage, og til slut et aftenkort. Smørrebrød kan fås hele dagen.

 

Smørrebrød i verdensklasse

Man må dog ikke komme med en forventning om smørrebrød i klassisk forstand, for det er det bestemt ikke. Her er der mere tale om nytænkning, af nogle af de gamle klassikere, og det har bestemt også en berettigelse i disse år, hvor den danske gastronomiske scene har gjort op med befolkningens opfattelse af, hvad dansk mad er.

 

Når man går ind og nytænker noget så helligt som smørrebrød, succesfuldt vel og mærke, så beviser det, at man har formået at revolutionere danskernes suppe-steg-og-is mentalitet. Vi mindes ikke at have set et mere detaljeret og veludført menukort, hvor der i den grad, var fyldige forklaringer og små forhistorier om, hvad man senere hen kunne indtage. Spisesalon ligger i kategorien “Nynordisk smørrebrød”.

 

Tilmeld nyhedsbrev