The Burger Shack

Byens Bedste Burger 2017 gik igen i år til The Burger Shack. Med “Byens Bedste Burger” prisen i 2016 og nu i 2017 og 4 restaurantåbninger, samt 2 på vej i henholdsvis Aalborg og Silkeborg så er den aarhusianske burgerjoint for alvor blevet et hit. Konceptet er inspireret af et råt og hyggeligt skovhuggertema, amerikanske burgere og danske værdier. Fokus ligger på høj kvalitet, økologi og dyrevelfærd.

 

Sunde og fornuftige værdier

Kerneværdierne for The Burger Shack er økologi, bæredygtighed og fokus på dyrevelfærd, hvilket skiller sig ud fra en stor del af kollegerne i Aarhus. Hos The Burger Shack vil de gerne bidrage til en fremtid med mere økologi, bæredygtighed og bedre dyrevelfærd. Derfor bruger de også kun økologiske grøntsager af højeste kvalitet. På den måde undgår du rester af sprøjtegifte og farlige kemikalier på grøntsagerne, når du spiser hos os. Det er sundere og så er grøntsagerne bare friskere og smager bedre. Grøntsagerne dyrkes med ærlighed og sans for kvalitet. Kødet kommer fra dansk fritgående kødkvæg. Udover det så bliver alt deres overskydende mad afleveret til REFOOD. Så intet bliver smidt ud.

 

Mere økologi – mindre priser

The Burger Shack er gået på barrikaderne for at skabe et mere økologisk Danmark. En af deres kerneværdier er, at alle produkter på sigt skal være fri for unødvendige og skadelige sprøjtemidler. Målet er at være 100% økologiske.

 

Økologiske drikkevarer til sympatiske priser

Dette er både sundere, men også bedre for miljøet. De har derfor valgt at sænke deres priser på deres økologiske drikkevarer såsom Adelhardt juice, Red Bull Simply Cola og deres økologiske øl fra Pistonhead fra 10 kroner ekstra ved køb af menu, til kun 5 kroner.

 

Anmeldernes favorit

The Burger Shack har får en del gode anmeldelser. Blandt fra Aarhus Update, men også fra Børsen, Aarhus Stiftstidende og The Hotdog Judge. Det er ikke uden grund, for The Burger Shack er omhyggelige med deres burgere og råvarer. Det er uden tvivl det som gør, at de gang på gange får postive anmeldelser.

 

Tilmeld nyhedsbrev