The Diner

The Diner i M.P. Bruuns Gade var den første amerikanske diner, som åbnede i Aarhus. Idéen var at lave autentiske burgere, på akkurat samme vis, som man gjorde i USA. Det lykkedes til fulde.

 

Den allerførste The Diner åbnede i M.P. Bruuns Gade, Aarhus C, i august 2011. Restauranten ligger lidt gemt, men er en sand oase på Frederiksbjerg.

 

Inspiration fra 1950’erne

Det er en klassisk, amerikansk diner, vi har med at gøre. The Diner har sin inspiration fra den klassisk amerikanske diner-kultur, som vi så den i 1950’erne. Maden er autentisk forstået på den måde, at den ikke er tilpasset de danske smagsløg. På The Diner vægter de ægte amerikansk mad og den amerikanske gæstfrihed højt. Som gæst er du i centrum, og personalet, på begge sider af disken, vil gøre deres ypperste for, at du får en god oplevelse.

 

Ikke “kun” burgere

En af ejerne af The Diner er ret ofte i USA for at finde inspiration til nye burgere, men også andre retter. Det er burgerne, som de er kendte for, og her er også et stort udvalg. Flere af dem er blevet til signaturburgere. Der er altid ribs på menukortet. Her har The Diner gennem flere år konstant arbejdet på at lave de bedste ribs i Aarhus. Marinaden betyder meget. The Diner har lavet deres egen opskrift, som ikke findes andre steder. Men selvsagt så betyder kvaliteten af ribs’ene også en stor del, og The Diner har fundet de helt rigtige. De er møre som smør og uden ret meget fedt på.

For at nævne nogle andre retter er der også breakfast, brunch, omeletter, cæsar salat, hot dogs, pork chops (svinekoteletter), entrecóte, kalkun, kylling og ikke mindst blandet salat. 

Der er, selvfølgelig, BEN & JERRY’S is hele året. Det samme med det store udvalg af deres berømte shakes. Det er også en fast bestanddel af The Diner.

 

Brandvarm og frisklavet mad

Da næsten alle retterne bliver tilberedt fra bunden, så tager det lidt længere tid at tilberede end på traditionelle fastfood-restauranter. Til gengæld lover folkene på The Diner, at det er the real deal, og at du aldrig går fra bordet med en tom mæthedsfornemmelse. Også deres saucer og dips er hjemmelavede.

 

Prisniveauet

Generelt er priserne meget sympatiske. En burger koster fra 79 kroner.. En stor, frisk blandet salat koster 59 kroner. Du kan finde billigere mad i Aarhus, men så er kvaliteten også derefter.

 

Amerikanske øl

Coca Cola til maden er en selvfølge på en amerikansk diner, men der er også et pænt udvalg af øl. De fleste amerikanske. Her er selvfølgelig Budweiser, Millers, og et stort udvalg fra Brooklyn Brewery. Af og til er der også danske øl på hanerne. Udover øl og shakes, så er også vin, vand og de typisk sodavand, man kender både i USA og her.

 

Tilmeld nyhedsbrev