ToastIt

 

Et nyt koncept er kommet til Klostergade. ToastIt, der, som navnet indikerer, er toast. Ikke kedelige paptoast, der bliver varmet op i en plastpose som 80’ernes parisertoasts. Det er comfort food og street food lavet på gode råvarer. Blandt andet er det nybagt, langtidshævet, surdejsbrød fra Guldbageren i Brabrand. Opskriften er specialudviklet. Alt andet er hjemmelavet, hvilket giver en helt god smagsoplevelse.

 

Maden

ToastIt fortolker de klassiske toast så som parisertoast og cowboytoast, men ikke så man ikke kan kende dem igen. Alle toast bliver smurt med smør på ydersiden for at give den bedst mulige stegeflade. Menuen vil også indeholde en sød toast: solbær og brie. Fælles for  toasten er at ostenbinder det hele sammen. Det er gode oste. Det er forskellige slags lige fra Havarti over gedeost til Cheddar. ToastIt kan også tilbyde dagens suppe, milkshake og diverse drikkelse. Der er for tiden seks forskellige toast på menukortet, heraf to vegetartoast. Du får helt igennem ærlig mad. Både smag og sprødhed var perfekt de gange Aarhus Update har været forbi.

 

Stemningen oser af hygge

Caféen er indbydende og venligt indrettet. Den ligger ikke så langt fra S’vinbar – foran Michael Larsens baggård, og relativt tæt på Klostertorv. Der er små 30 siddepladser i det store og velindrettede lokale. Køkkenet er åbent, så man kan følge med i processen. Akustikken er god, og ToastIt er oplagt til at holde små møder, da der er god plads mellem bordene.

 

Prisniveau

Værdigrundlaget hos ToastIt er kvalitet, ærlighed, smag og value for money, og priserne er lave. En toast koster 50 kroner og her får du altså et helt måltid. Det er en god pris for velsmagende og hjemmelavet fastfood. Udover toast, er der suppe og snacks. Men også kaffe, shakes og forskellige drikkevarer.

 

Vores anmelder skriver følgende i vores anmeldelse af ToatIt, Hold nu kaje, hvor var det god fastfood! Priserne var lave, og de slår det meste i byen. Aarhus har fået en ny fastfood-stjerne. En af dem som tør skille sig ud. Tak for det. Hermed uddeler vi vores bedste og mest sprøde anbefaling til TOASTiT. Bliv ved med at satse på toast i den bedste række. Det er savnet – og I har fundet en niche, som gæsterne er vilde med”.

 

Tilmeld nyhedsbrev