Tree Top Restauranten

Udsigten er blandt de bedste. Kokkene er blandt landets bedste. Maden og vinen er også blandt de bedste. Vi er på kanten af Vejle Fjord. Midt i bøgeskoven. Tree Top Restauranten er på få år kommet op blandt Danmarks bedste. Niveuet holder Tree Top, måske er det da højere end nogensinde før. Tree Top restauranteur ligger for sig selv, ugeneret i den ene ende af Hotel Munkebjerg.

 

Et jysk fyrtårn

Restaurant Tree Top er definitionen på gourmet og luksus. En spiseoplevelse på absolut topniveau i gourmetklassen – og ikke kun i den jyske gourmetklasse men i den nordiske klasse. Her er ingen kompromiser, kun det bedste er godt nok. Hvis vi(Aarhus Update) skulle sammenligne Tree Top med andre, ville det være de absolut bedste restauranter i Danmark og Sverige.

 

Magnet på de bedste kokke

Køkkenchef på Tree Top er den relative unge, Bryan Francisco, som har en fortid på en af landets bedste restauranter. Køkkenet er svær at sætte i bås. Det er smag og kreativitet som bestemmer, foruden de bedste råvarer som kan opdrives. Kokkene i køkkenet er relativ unge. De er blandt de bedste i Danmark, omend ikke Norden. Deres arbejdsindsats og tilgang til mad ses tydelig. De er lidt underspillet, og elsker at overraske gæsterne.

 

Tilmeld nyhedsbrev