Yamas

Har du en svaghed for græsk mad? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Yamas kan du nyde autentiske græske egnsretter, som er lavet fra bunden med masser af kærlighed og friske råvarer.

 

‘Yamas’ betyder både ‘skål’ og ’til vores helbred’ – og som ejeren bag boden, Elias Korakianitis, forklarer: “Det er for mig essensen af et godt madsted: Sund, velsmagende mad nydt i gode venners lag”.

 

På menukortet finder du autentiske egnsretter fra det græske køkken. Glæd dig blandt andet til at sætte tænderne i ‘Pastitsada’ – en ret med langtidssimret kalvekød i tomatsauce, som stammer fra Elias Korakianitis’ hjemegn, Korfu. Eller hvad med en smagfuld portion moussaka serveret med græsk salat og tzatziki?

 

Hos Yamas kan du spise dig mæt i græske lækkerier dagen lang – de har både frokostretter samt hovedretter på menukortet, og du finder også børneportioner til familiens mindste foodies.

 

To stay eller to go?

Tag med på en smagfuld smuttur til Grækenland lige midt i hjertet af Aarhus her på Aarhus Central Food Market! Vil du hellere nyde maden derhjemme? Du kan også bestille retterne fra Yamas som take away.


 

Tilmeld nyhedsbrev