//Tjek Tippet

Drevet af kærlighed til film: Malling Bio har alt det, som en rigtig biograf bør have 

Den charmerende, lille biograf i Malling er umiddelbart i hård konkurrence med storebrødrene i Midtbyen. Men er man til en hyggeligere og billigere biografoplevelse fuld af sjæl, er der bestemt noget at komme efter hos filmnørderne i Malling Biograf! 

 

Kitsch kan noget   

I Malling Bio er filmen i højsædet, og det skinner igennem, så snart man træder ind gennem de brune døre til den gamle biograf. Her ser biografen ud, som en biograf ser ud på gamle film.

 

Ventesalen er indrettet med gamle filmplakater og røde lædersofaer i et perfekt match med biografsalens røde velour. Igennem et lille salgsvindue kan man købe slik og sodavand, men det er de nypoppede popcorn, som er hovedattraktionen i den lille bod. Er man mere til en kop kaffe og et stykke chokolade, er der selvfølgelig også mulighed for det. 

Ligesom at prisniveauet i snackboden er yderst rimeligt, er biografens billetpriser det samme med en pris på 90 kr. for en enkeltbillet eller 750 kr. for et filmklippekort på 10 film. Udover at vise sæsonens storfilm har Malling Bio også ofte mindre film på programmet, som de store kæder ikke viser. Vælger man sådan en film, er den oldschool biografoplevelse helt i top.

 

En skærende kontrast 

Selvom de store biografkæder i centrum kan bryste sig med store sale, gigantiske lærreder og den nyeste 3Dteknologi, så kan man som biografgænger hurtigt føle sig som en brik i et spil om penge. Store penge. De rasler ud af lommen, uden at nogen rigtigt optager det – hverken når man køber sin billet i den elektroniske billetstander, eller når man bevæger sig med ensretningen ind igennem den store kiosk efter de præfabrikerede popcorn, inden man til sidst er tvangsindlagt til 25 minutters reklamer. Her kan den retro biograf i Malling virkelig konkurrere på charme og sjæl, og her betyder hver en gæst noget.     

Er man til store lærreder, sublim lyd og et overvældende filmprogram, er Malling bio ikke noget for én. Så skal man vælge en af de store biografer i centrum. Men er man en dag på jagt efter en hyggeligere oplevelse, måske bare for afvekslingens skyld, er Malling Biograf virkelig værd at tjekke ud.  

Malling Bio ligger på Bredgade 49 i Malling – under 30 minutters kørsel med bus eller Letbane fra Aarhus Hovedbanegård. 

 

Du kan se mere på Malling Bios hjemmeside her:

 

 

Hvis tip er det?

Det tip du kan læse her, kommer fra en helt almindelig studerende. Han hedder Emil. Han er ung og lokal og er efter vores mening derfor en af de allerbedste Aarhus-eksperter – en vaskeægte insider. 

 

Emil har givet tippet om Malling Bio, og på hans opfordring, har vi tjekket biografen ud. 

 

 

Tjek Tippet Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev