//Øl, Restaurant

MALT: Special edition beertasting – med en ny vinkel

MALT i det gamle Ceres Bryggeri har oplevet en stor efterspørgsel på ølsmagning her i efteråret. Grunden er måske, at øllet er kommet tilbage på middagsbordet, og kvaliteten er generelt højere end nogensinde før. Uanset hvad grunden er, så er der vildt gang i den på MALT.

 

En anden vinkel på øl 

Folkene hos MALT har lavet en special edition beertasting aften. Det er lørdag den 26. oktober 2019 fra klokken 15.30 til 17.00.

Men som overskriften fortæller, så er det ikke med en beermaker eller brygmester denne her gang. Det er MALTs egen kompetente restaurantchef, der styrer slagets gang. Her vil fokus være på de forskellige øltyper, og hvordan de fungerer til maden. De øl, vi kommer igennem, er udvalgt blandt de forskellige specialøl, som MALT har på hanerne. De har 16 forskellige – blot til info.

 

Et godt tilbud 

MALT tilbyder 8 forskellige specialøl med tilhørende snacks til 300 kroner. I forbindelse med Special edition beertasting tilbyder de derudover et ekstraordinært tilbud på spisning med 8 serveringer i restauranten efter ølsmagningen til kun 300 kroner.

 

Ved booking af ølsmagning og spisning skriv en mail til info@malt.dk

 

MALT Restaurant & Lounge

Ceresbyen 64-68
8000 Aarhus C
Mail: info@malt.dk
Telefon: +45 72 27 57 57
Hjemmeside
Facebook
Book bord her:

 

 

 

Øl Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev