//Nyheder, Tjek Takeaway

Ny ejer river Margueritten Grill ned: Bygger en dobbelt så stor restauration med drive-in

Der bliver plads til dobbelt så mange siddepladser og en take away-luge, når Margueritten Grill åbner i nye lokaler i starten af næste år

 

Ny ejer og nye idéer, men stadigvæk fokus på klassisk dansk mad, der er lavet rigtigt. Sådan er det hos Margueritten Grill i Skødstrup, der for godt et år siden blev forpagtet af Henrik Harmsen.

Aarhusianeren, der bor med sin familie i Egå, har 25 års erfaring som restauratør og er allerede i fuld gang med at forvandle byens kendte spisested. Den 29 år gamle grill-bar står således over for en stor ombygning, hvor Henrik Harmsen har valgt at de gamle lokaler skal rives ned og erstattes med en helt ny udgave af Margueritten Grill, hvor der vil være plads til dobbelt så mange siddende gæster.

 

“De gamle lokaler har vist levet sin tid. Det er koldt at sidde derinde om vinteren, der er bygget på ad flere omgange med containere, og da stedet er fra starten af 1990’erne, findes der kun en madstation, så betjeningen går langsom. Det bliver der ændret på med de nye lokaler,” forklarer Henrik Harmsen til Lokalavisen Aarhus.

 

Take away-luge som drive-in

Den nye ejer har brugt det seneste år på at lære Margueritten at kende og ikke mindst kunderne, som Henrik Harmsen er sikker på vil påskønne forandringerne.

 

“Vi har stor respekt for alt det gode gamle og vil fortsætte med at servere klassisk mad, der smager godt. Men vi har fokus på udviklingsmulighederne og laver blandt andet en meget mere effektiv take away, hvor man kan bestille mad hjemmefra og så komme at hente den i sin bil direkte fra en luge,” fortsætter Henrik Harmsen.

 

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Sådan kommer den nye restauration til at se ud

Sådan kommer den nye restauration til at se ud

 

Derudover indleder Margueritten Grill også et samarbejde med Hansens Is, som betyder, at der kommer en is-afdeling i de nye lokaler, hvor man kan købe et bredt udvalg af flødeis. 20. oktober startes ombygningen af Margueritten Grill, som først forventes at være færdig i starten af det nye år. Da de nye lokaler skal stå, hvor de gamle stod, vil der imens, der bygges, stadig være åben i et midlertidigt setup på parkeringspladsen, oplyser Henrik Harmsen til Lokalavisen Aarhus.

 

Åbningstiden er som altid fra klokken 11:00 til 20:30 hver eneste dag.

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev