Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Museum Østjylland: Sommer, sol og seje badges

Af anders@sommersangdigital.dk

Det er sommer, det er sol, og det er badges-tid på museet! Sommeren på Museum Østjylland i Grenaa er fuld af herlige aktiviteter for store og små, og både inde og ude byder museet på museumsoplevelser i hele sommerferien.

 

To dage i ferien kan du designe seje, søde og sjove badges, når badge-maskinen flyttes ud i museumsgården. Kom og vær med til at lave dine personlige badges med billeder og tekst.

 

Kreativt værksted med badges og puslespil, tirsdag den 24. juli og torsdag den 26. juli 2018 kl. 11 – 14 på Museum Østjylland, Søndergade 1 i Grenaa.


Gratis adgang.

 

Atomkraft? Nej tak

I den aktuelle særudstilling Det Flyvende Hjerte – kollektiver på Djursland er der masser af inspiration at hente til dit badge-design.

 

”Et budskab, der betød meget for kollektivisterne i 1970’erne, var naturligvis sloganet: Atomkraft? Nej tak. Atomkraft-modstanden skiltede kollektivisterne – og mange andre – med på klistermærker, plakater og netop, badges, ” fortæller historiker Jesper Nørskov Pedersen, der forsikrer, at der er mulighed for at lave mange andre slogans og motiver, når badge-maskinen kører: ”Hvad med: Spis flere linser? Eller den altid populære: Mor er sød? Tegn, skriv og design lige den badge, du gerne vil gå med – eller give som gave! ”

 

Kulør på puslespillet

Fantasien kan også få frit spil, når alle har mulighed for at tegne og farvelægge puslespil i fine farver. I museumsgården kan du nemlig foruden at lave badges også lave fine puslespil. Motivet på puslespillet kan du selv finde på, tegne og farvelægge.

 

I museets udstilling kan du blandt andet se tegninger, som er lavet af børn i kollektiverne i 1970’erne og 1980’erne. ”Måske kan nutidens børn finde inspiration i tegningerne lavet af fortidens børn, ” foreslår Jesper Nørskov Pedersen.

 

Del artikel

Andre læser også