//Tjek Vinen

Oasen ved Kulbroen: Bedre dage vender tilbage hos naturvinbaren, Bedre Dage

Den 4. juni åbner vinbaren Bedre Dage nede på Sydhavnen. Det vil fra torsdag til lørdag være muligt at tage ned forbi den lille sommerbar og få tilfredstilt ferielysten i den lille oase ved Kulbroen.

 

Naturvinbaren Bedre Dage startede i 2019 i en skibscontrainer i den grønne oase ved Kulbroen på Sydhavnen. I år vender Bedre Dage tilbage med endnu en mand ombord og nye lokaler, som er klar til at byde gæsterne velkommen. 

 

”Efter corona trænger vi alle til at komme ud, nyde vejret og få tankerne på bedre dage. Vi har brugt tiden på at bygge og nyde området og livet på Sydhavnen. Det vil vi dele med Aarhusianerne. Vi glæder os til en dansk sommer og til at gøre det muligt at tage på endagsferie i egen by. Gæsterne får mulighed for at nyde et glas naturvin, spise en ispind og slænge sig på tagterrassen” siger Christine Kastberg, Mia Kamper og Sara Bang, de tre iværksættere bag baren. 

 

Bedre Dages åbningstider er klokken 16.00-23.00 torsdag og klokken 16.00-24.00 fredag og lørdag.

 

Baren har altid 5 naturvine på glas og et alsidigt flaskekort med løbende udskiftning, ligesom der serveres øl, læskedrik, te og kaffe.

Menukortet indeholder et sortiment af småretter og snacks, og der kommer løbende events med fx dagens ret. Foruden mad og drikke har baren havespil såsom fodbold, petanque og kroket til fri afbenyttelse, og der vil også være sommerbål til de sene nætter.

 

 

Tjek Vinen Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev