Moderigtige og håndsyede stiletter, der samtidig er behagelige og ergonomisk korrekte

 

Nethandel er blevet mere og mere populært, men nogen gange har man bare brug for en tur i en rigtig forretning, hvor man ikke bare kan se men også røre og prøve tingene. Indtil nu har det dog kun været muligt at prøve Roccamore sko, hvis man befandt sig i hovedstaden. Men det hurtigt fremadstormende skomærke åbner nu også en butik i den jyske hovedstad. 1. og 2. november er der åbningsfest i Volden 21, hvor der inviteres til snacks, bobler og komfortable sko.

 

Frederikke Schmidt er designeren bag de moderigtige sko. Og hun har fået så megen succes gennem sin nethandel og sit showroom i København, at det nu er tid til at udvide, og her står Aarhus forrest i rækken.

 

‘Et fort af kærlighed’

Man må lide for skønheden, og hvis man er en af dem, der går i høje hæle, så er lidelsen ofte ømme fødder. Men for et par år siden kom iværksætter Frederikke Schmidt med et bud på, hvordan man kan undgå dem. Sammen med en ortopædisk skomager udviklede og specialdesignede hun en sål, der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Skoene blev siden testet i samarbejde med Hvidovre Hospital, der kunne slå fast, at skoene letter presset på forfoden med op til 24 procent i forhold til almindelig højhælede sko og stiletter.

Roccamore sko har en specialdesignet sål, der former sig efter foden og gør, at skoene bliver mere ergonomisk korrekte. Skoene bliver håndsyet på en lille fabrik i Toscana. Foto: Roccamore

 

Roccamore betyder ‘et fort af kærlighed’ på italiensk, og det er netop, hvad skoene skal være: fulde af kærlighed til fødderne. En hver kvindes drøm – behagelige og moderigtige højhælede sko og stiletter.

 

Det er dog ikke kun skomærkets navn, der er italiensk. For når Frederikke Schmidt har designet skoene, får hun modellerne håndlavet på en lille familieejet fabrik i Toscana – i øvrigt samme sted som Valentino får produceret sko. Det betyder også at nogle af modellerne kommer i limited editions med kun mellem 11 og 120 par i bestemte farver.

Frederikke Schmidt er designeren bag skomærket Roccamore, der nu åbner butik i Volden i Aarhus. Foto: Roccamore

 

 

 

Shopping Aarhus Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev