Nyt hold: Seafood på Marselisborg Havn skifter forpagtere
Folkene fra Dyvig Badehotel er ikke længere at finde på Restaurant Seafood. De overtog Seafood sidst i 2017, og har valgt at koncentrere sig om Dyvig Badehotel. Den 29. marts åbner Restaurant Seafood op igen, med nye forpagtere.
Det er Martin og Kasper Hauge, som igen har overtaget restauranten på havnen. De vil tilbage til, hvordan Restaurant Seafood var før i tiden.
Erfaren trekløver
Det er Henrik Langer, udlært kok på Seafood, ansat som kok på Restaurant Carlton og kommende køkkenchef på Seafood, som kommer til at stå for maden på Seafood.
Christopher Jensen, tidligere ansat på Seafood og Restaurant Carlton, bliver den kommende restaurantchef på Seafood.
Daglig leder på Restaurant Seafood bliver Pam Soori. Hun er i dag ansat som eventkoordinator på Carlton.
Menukortet er endnu ikke helt på plads, men forventes klar inden for en uges tid.
Sæsonen 2019 starter fredag den 29. marts for Restaurant Seafood, og der vil som noget nyt være mulighed for at afholde events, selskaber, få mad ud af huset. Der bliver åbent året rundt.