//Guide

Nytårs-takeaway 2018: Få det store overblik over udbuddet

Vil du gøre det nemt for dig selv? Vær vært og tilstede for dine gæster, og nyd aftenen sammen med dem. Nu kan det udleves ved køb af en nytårsmenu ud af huset, hvor der er sørget for det hele. Minimal opvask, grundig vejledning, og ualmindelig kort forberedelsestid er kodeordene til dem, som vi har udvalgt til vores guide.

 

I Aarhus tilbydes et hav af muligheder, men hvilken en skal du vælge?

 

Tjek de bedste ud her:

 

 

 

Brødrene Koch

 

Består af 5 serveringer og sødt til kaffen.

 

  • Sprød skal med frikost, lune rosmarin flæskesvær, krydderpølser, letrøgede mandler, spanske oliven
  • Kammusling, laks, æbler, estragon, vagtelæg, hvedeperler, karse, hummersirup
  • Gris, blomkål, pikant asiatisk sauce, brunet smør, granatæbler, nødder
  • Kalvemørbrad, trøffelsauce, svampe, rødbeder, gammel balsamico, kartoffel, ærteskud
  • Karamel, vanilje, passion, ananas, mørk rom, marengs, profiterolls

Sødt til kaffen


Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: Sindalsvej 7, 8240 Risskov
Nytårsaftensdag på valgte tidspunkt mellem kl. 9 og 14.

Der vil til hver ret medfølge foto, beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke kan være med.

 

Pris pr. kuvert: 600,-

 

 

Mellemrum

 

Der tilbydes to forskellige nytårsmenuer hver af  4 serveringer, inkl. friskbagt brød med kryddermayo, smør med havsalt & hummus a la MellemRum:

 

Nytårsmenu:

  • Jomfruhummerbisque tilsmagt med safran hertil store rejer & jomfruhummerhaler samt porrer & gulerødder
  • Rødbede-rimmet laks med råmarinerede rødbeder, purløgsolie & saltede mandler
  • Steak af oksemørbrad med selleripuré, stegte kejserhatte i timian, syltede rødløg & rødvinssauce – hertil knuste kartofler med kryddersmør
  • Chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin & appelsincreme

Vegetar nytårsmenu:

  • Jordskoksuppe tilsmagt med trøffel serveret med porrer, gulerødder & estragonolie
  • Svampepaté med råmarinerede rødbeder, purløgsolie & saltede mandler
  • Tempeh marineret med soya, ingefær & lime serveret med selleripuré, stegte kejserhatte i timian, syltede rødløg & peberfrugtsauce – hertil knuste kartofler med kryddersmør
  • Chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin & appelsincreme

 

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:

Afhentes på valgte klokkeslæt hos Restaurant Mellemrum, Fredens Torv 2, 8000 Aarhus C. Afhentning er delt op i 30 minutters valg fra kl. 11.00 til 16.00 d. 31/12.

Endvidere kan forskellige vinmenuer tilkøbes.

 

Pris pr. kuvert: 450,-
Samme pris for begge nytårsmenuer.

 

 

 

 

Kähler Villa Dining

 

Består af 4 serveringer:

  • Hummersalat på surdejspandekage med hytteost og friske urter
  • Nænsomt tilberedt torsk med jordskokker, både bløde og sprøde, hummersauce og råsyltet kål
  • Kalvemørbrad med trøffelsauce, bagte løg, persillerødder, syltede perleløg og svampepuré. Hertil kartoffelrösti med timian
  • Fyldig Gateau Marcel med kompot på bær samt tørrede bær og aromatiske urter

 

Bestil nytårsmenuen her: 

 

Vigtigt:
Adresse til afhentning: Kähler Villa Dining på Grenåvej 127 i Risskov mandag d. 31. December kl. 11.00-14.00

 

Der medfølger en guide til, hvordan hver servering nemt og enkelt anrettes, så alle kan nyde godt af denne nytårsmenu i absolut særklasse.

Pris pr. kuvert: 499,-

 

 

 

Malling kro

 

Består af 4 serveringer:

  • Nytårstorsk med rørt rygeost, agurk, rugbrød, krydderurtesalat og soya caviar
  • Bon-Bon af jomfruhummer, samt cremet jordskokkesuppe med fennikel og kørvel
  • Kalv ‘sous-vide’ & braiseret skank med trøffelsauce , pommes anna, syltede svampe/løg og urter
  • Nytårs-dessert af panna cotta med mango, passion ingefærkage og crumble af bagt hvid chokolade

 

Inklusiv to slags hjemmebagt brød samt rørt smør med urter & rørt smør med brunede løg

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt

Adresse til afhentning: Stationspladsen 2, 8340 Malling på nytårsaftensdag mellem kl 12 og 14.

 

Foto af anretning og forklaring medfølger, så menuen nemt færdiggøres selv. Endvidere kan aftenen fuldendes med en vinmenu, læs mere på hjemmesiden.

 

Pris pr kuvert: 465,-

 

 

Restaurant Unico

 

Består af 6 serveringer:

 

3 unikke tapas

  • Tre x kaviar, silderogn, ørredrogn & ægte kaviar, fuldfed økologisk creme fraiche, skalotteløg & dild
  • Færøsk laks, koldrøget færøsk laks, rygeost, karseemulsion & peberrod, henlagte kinaradiser, karseolie & karse
  • ”Foie gras”, andelevermousse med cognac & masser af peber, passionsfrugtgele & skovsyrer

Brødet: surdejsbaugettes fra eget bageri, smør med islandsk salt

 

2 enestående retter

  • Bønnerup fisk og Læsø hummer, ovnpocheret skærising & sauce på jomfruhummer, stegt grønkål & syltet glaskål, ”havgus & sand”
  • To x meget mør kalv & en slags svampe a la creme, kalvesteg & kroket med kalvekæber, kalveglace monteret med sellerifløde & syltede svampe, tærte med svampepure, stegte svampe, havgus & masser af timian, sellericreme med trøffel & vinaigrette med persille & tyttebær

1 “enkelt” dessert

  • Chokolade og citrusdrøm, iskold chokolade mousse a la michel michaud, den klassiske legerede & smørmonterede citroncreme, mandarin i citronsirup med yozu, lyschokolade ganache med masser af vanilje, gylden brændt chokolade

 

Godt nytår kransekage til kaffen eller ved midnat.

 

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:
Adresse til afhentning: Ny moesgårdvej 50, 8270 Højbjerg,

På valgte klokkeslet mellem 10 og 13 på nytårsaftensdag.

 

Udførlig vejledning medfølger.

Endvidere kan en vinpakke tilkøbes, læs mere på hjemmesiden.

Pris pr kuvert: 425,-*  
*ved mindre end 4 personer + 25,- pr person.

 

 


Varna Palæet

 

Består af 4 serveringer:

  • Sashimi af tun med sprødt rugbrød, mandler, soya, ingefær & små salater
  • Vesterhavsfisk med sprød toast melba, græskar & hummersauce med piment d´Espelette
  • Dansk kalveryg med bagt rillette af kalvehaler & cremet svampesauce. Hertil sprøde kartofler i lag med syltede løg & Karl Johansvampe
  • Nytårsdessert med hvid chokolade, mandarin, karamel & kokos

 

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:


Adresse til afhentning: Ørneredevej 3, 8000 Aarhus c, mellem kl. 8 og 13.

 

Her får du en udførlig instruktion fra kokken, og en visuel vejledning medfølger også, så tilberedningstiden i hjemmet bliver minimal.

Endvidere kan afstemt vinmenu tilkøbes, læs mere på hjemmesiden.

 

Pr pr. kuvert: 475,-

 

 

 

A+ siam sushi

 

Luksuriøs nytårsmenu for 2 består af:

 

  • 4 stk. Sizzling laks
  • 2 stk. Laks tataki på bund af rejechips
  • 4 stk. Hjemmelavede sprøde wontons m.Kylling
  • 38 stk. Blandet luksus sushi.

 

Bestil nytårsmenuen her: på mail Kontakt@APlusSiamSushi.dk på tlf. 69692469 eller tlf. 86136270

 

Vigtigt:

Begrænset antal

Pris: 548,-  for to, bestil til 4 og få det til 1000,-

 

 

 

NO16

 

Består af 4 serveringer:

 

  • Krabberilette, krabbebisque med rød karry, syltede skalotteløg, grillet rød peber, friske urter
  • Foie gras, brioche, syltet havtorn & æbler, puré af æble, friske urter
  • Koralsvamp, langtidstilberedt kalvemørbrad fra Himmerland,  pommes duchesse
  • Ananas braiseret i rom, kamille mousse & marengs, frysetørret ananas, knasende perler, citronverbena

Menuen inkluderer tilhørende brød og smør

 

Bestil nytårsmenuen her:  

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: Europaplads 16, 8000 Aarhus C. 31/12 fra 12-14

 

Endvidere er tilkøb af vinmenu muligt, læs mere på hjemmesiden.

 

Pris pr kuvert: 400,-

 

 

 

DiningSix

 

Består af 3 serveringer:

 

  • Cremet bisque på jomfruhummer med smørporcheret nytårsfisk, grøntsager fra Lammefjorden, crumble på rug samt urteolie med kaffir
  • Langtidstilberedt okse fra Uruguay med rosmarin & havsalt, kartoffelgratin med hvidløg & urter samt kraftig sauce på svampe & okse. Hertil variation af syltede bær, grillede borettane løg i balsamico samt blød gulerodspuré
  • Kraftigt fransk chokoladekage med luftig polynesisk vaniljecreme, hvidt chokoladerør, kagecrumble med farin samt syrlig hindbærkompot


Bestil nytårsmenuen her: 

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: Vejlby Risskov Hallen, Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov. Afhentning er opdelt i to perioder for at undgå trafikkaos, fra 9-12:30 ved 2-6 kuverter, og 13-16 ved køb af 7+ kuverter.

 

Forvent blot 20 minutters tilberedningstid. En fuld videoguide med instruktioner vil være klar d. 20/12. her:


En udførlig skriftlig vejledning vil også medfølge.

 

Pris pr kuvert: 299,-

 

 

 

Früd

 

Består af 4 serveringer:

 

  • Krabbesalat i sprød skal med avocado og friske urter
  • Cremet suppe af karl johan-svampe med croutoner af surdejsbaguette og gruyereost
  • Kalvemørbrad med pastinak og persillerod, syltede små røde skalotteløg. Hertil pommes duchesse med sauce Bordelaise
  • Let og luftig champagnemousse med champagnegelé, friske hindbær, hindbærmos og citronsorbet

 

Bestil nytårsmenuen her: 

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C i restauranten. I tidsrummet 14-16:30 på nytårsaftensdag.

 

Pris pr kuvert: 400,-

 

 

 

Carlton

 

Består af 3 serveringer:

 

  • Tørre snacks til dronningens nytårstale
  • ½ hummer naturel, med hjemmelavet mayonnaise og citron.
  • Bøf af Oksemørbrad, med pommes rösti, pebersauce, bagte løg og vinterurter.
  • Chokolade fondant, med vanilje creme og portvinssyltede figner.

 

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: Carlton, Rosensgade 23,

8000 Aarhus C på nytårsaftensdag mellem kl. 10-13.

 

Deadline for bestilling er 15. december.

 

Nem vejledning medfølger, og endvidere er der mulighed for tilkøb af anbefalet vin, dessertvin og champagne.  

 

Pris pr kuvert: 495,- (bestilling min. 4 kuverter)

 

 

 

CANblau

 

Består af 4 serveringer med tilhørende vine og cava:

 

  • Saltede & ristede mandler, grillede artiskokker & artiskokmayonnaise, syltet kål, skinkesalat, karse & knas
    “NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”
  • Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse & urteolie
    “2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”
  • Oksemørbrad fra ”Guldrummet”, med pebersauce, syltede svampe & grillede løg, samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven
    “2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”
  • Chokoladebar med creme af blommer, chokolade & hasselnøddeknas, samt syltede blommer fra Anhøj Plantage

 

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:
Adresse til afhentning: Klostertorvet 9 8000 Aarhus C i restauranten, i tidsrummet kl 10-13 d. 31/12

 

pris pr. kuvert: 450,- i pakker til 2, 4 og 6 personer inkl vine.

 

 

 

Kaløvig Badehotel

 

Består af 5 serveringer:

 

  • Grove chips, oliven nicoise, saltede mandler, dip, trøffel-creme.
  • Cremet hummerbisque med salted kammuslinger, syrlige jordskokker, dild-olie og salturt.
  • Terrine af nytårstorsk med krabbesalat rørt med dild/lime mayo hertil syltede tomater, kapers samt rugbrødsknas.
  • Kalvemørbrad med letrøget selleripure, persillerødder med tørsaltet bacon, syltede svampe, pommes Anna, syrlige tyttebær samt aromatisk sauce med trøffel.
  • Chokoladetærte med passionsfrugt i variation, hvid chokolade mousse og lakrids-is. Kransekagestykker til kl. 24

 

Information til bestilling af nytårsmenuen her:


Vigtigt:
Adresse til afhentning: Åstrup Strandvej 68D, 8541 Skødstrup, Kaløgvig badehotel mellem kl. 12-15 d. 31/12

 

pris pr. kuvert: 375,-

 

 

 

Restaurant Patrice

 

Består af 4 serveringer:

 

  • Hummerbisque med citronsaltet kammusling, cognacperler og friterede jordskokker
  • Kurv af sesam-malt tuille hertil håndskåret oksetatar med morkelmayo, røget gråandebryst, rødløgschips og chorizocrumble
  • Tournedos af oksemørbrad på cremede svampe hertil bagte dadeltomater med hjemmelavet rygeost, terrine af honningbagte rodfrugter, pommes macaire og sauce bordelaise
  • Triologi af chokolademousse, hvid, lys og mørk med appelsin-myntesalat og sprødt

Brød samt smør fra Arla Unika

 

Information til bestilling af nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:
Adresse til afhentning: Silkeborgvej 330, 8230 Åbyhøj i restauranten.

Vinpakke, ost, og ½ hummer med hjemmerørt aioli kan tilkøbes
Der er ingen min. antal kuverter.

 

pris pr. kuvert: 448,-

 

 

 

Turbinehallen

 

Består af 4 serveringer:

 

  • Bilinis med syrnet fløde, rødløg og ørredrogn.
    Kanape med confit af oksekæber, purløgsmayo, glaskålpickles og søde tyttebær
  • Rimmet torsk vendt i porreaske, dehydreret/friteret jordskok med cremefrisk og soja rogn.
    Confiteret æggeblomme samt råsyltede vinterpære og citronverbenaolie
    Hertil friskbagt brød og rørt smør med kyllingeknas
  • Ribeye med røget marvsmør, pomme fondant, grillet radiccio med lynghonning og petit gulerod stegt i brunet smør. Hertil okseglace med estragonsmør og persillefrit
  • Kage med kraftig chokoladebund og romfromage overtrukket med passionsgele. Bitter karamel sauce, prailine på saltmandel, syltede vinterbær og yuzu citrus is

 

Information til bestilling af nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:

Ingen begrænsning på antal

pris pr. kuvert: 400,-

 

 

Restaurant Pihlkjær

Består af 4 serveringer:

Der vælges mellem fisk eller kød til hovedretten

  • Jomfruhummermousse med friskpillede nordsørejer, hertil syltede ramsløg vendt i mayonnaise. Dertil kommer soyamarineret tun med cashewnødder, røget skælbrosmecreme, ørredrogn, rødløg og urter. Hertil serveres hjemmebagt maltbrød.
  • Pihlkjær’s flødelegerede pighvarcremesuppe med pocheret torskekæbe, brunoise af urter og finthakket purløg. Hertil serveres hjemmebagt brød.
  • Hovedret fisk: Ovnbagt havtaske med hummerbisque, sauté af blåmuslinger, pak choi og ristede kantareller.  Hertil serveres kartoffel en papilotte med persille og fritterede jordskokker.
  • Hovedret kød: Morkelfarseret duebryst med braserede vildsvinekæber i egen sky. Hertil serveres rodfrugtfrikassé, kartoffel en papilotte med persille, råsyltede ribs og fritterede jordskokker.
  • Chokoladefondant med hindbær parfait, syltede appelsiner, havtorn, marcipanknas og krystalliseret hvid chokolade.

 

Bestil nytårsmenuen her:

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: I Restauranten på Mejlgade 28, 8000 Aarhus C d. 31/12 fra 11-13.

Husk at angive hvilken hovedret der ønskes.
Nem beskrivelse medfølger, hvilket gør forberedelsestiden hurtig.

Pris pr. kuvert: 435,-

 

 

Anker

 

Består af 4 serveringer:

Snacks

  • Saltede tapioka chips m/brændt hvidløg, lufttørret skinke og trøffelmayonnaise. Sprøde grissini stænger m/oliven tapenade og tomatpesto

Forret

  • Cremet jomfruhummer bisque m/luftig pisket cremefraice, kraftig dildolie, sæsonens spæde urter og lune surdejsbrød.

Hovedret

  • Havfrisk nytårstorsk m/årtidens glacerede beder, kartoffel terrine, brændte citauer løg, æggebaseret citron crumble, saltede kapers & mild sennepssauce.

/Eller

  • Okse Entrecote m/årtidens glacerede beder, kartoffel terrine, brændte citauer løg & Sauce Bordelaise

Dessert

  • Mørk & hvid chokolademousse m/karamelliseret aromatisk nøddekrokant, kraftig appelsin gelé, sprøde appelsin marengs & frisk mynte.


Bestil nytårsmenuen her: 

 

Vigtigt:

Adresse til afhentning: Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C, i restauranten på nytårsdag mellem kl. 12-16

Muligt at tilkøbe snacks, kransekage, natmad og vine.

 

pris pr. kuvert: 269,-

 

 

 

 

Guide Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev